Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Un nou sondaj sugereaza ca ar fi indicat sa incercati reducerea cat mai mult a timpului petrecut pe social media - inainte ca aceasta sa va ruineze relatia.

Pentru a preveni caderea statusului vostru la categoria "o relatie complicata", ar putea fi momentul sa va deconectati de la retelele sociale. Potrivit unui sondaj la care au participat 2000 de adulti britanici, 1 din 7 persoane s-au gandit la divort din cauza activitatii partenerului / partenerei pe Facebook, Instagram, Snapchat si alte platforme de social media.

Certurile sunt de regula alimentate de poze si postari: Aproape un sfert din cei intervievati de firma de avocatura Slater and Gordon au afirmat ca au avut cel putin o cearta pe saptamana din cauza folosirii platformelor de social media si 17 procente au spus ca s-au confruntat cu controverse zilnice legate de utilizarea social media - indeosebi Facebook.

"Cu peste 1.4 miliarde persoane care folosesc zilnic Facebook, modul in care ne traim vietile, sau casatoriile, s-a schimbat dramatic. Constatam ca social media este noul camp minat pentru casatorii", a afirmat Andrew Newbery, fondatorul firmei de avocatura, specializat in dreptul familiei. "Nu e vorba doar de ce face partenerul pe social media ci si de cat timp petrece pe retelele sociale, ca declansator al problemelor familiale."

Social media poate declansa de asemenea gelozia intre parteneri: Participantii au admis ca unele certuri au izbucnit din contactarea unui fost partener, trimiterea de mesaje secrete, sau postarea unor fotografii necorespunzatoare.

Unii merg atat de departe incat sa tina evidenta activitatii pe social media a partenerului lor. Aproape 58% dintre respondenti au spus ca stiu detaliile de conectare ale partenerului - chiar daca acesta nu este constient de acest fapt. Alte 14 procente folosesc aceste informatii pentru a cauta dovezi de infidelitate.

"Social media poate fi o modalitate minunata de a tine legatura cu familia si prietenii, dar poate de asemenea sa puna presiune pe o relatie", a spus Newbury. Pentru a evita tensiunile inutile, firma de avocatura care a efectuat sondajul, a acordat acest sfat: nu postati in momentele de suparare, fiti respectuosi, fiti transparenti, verificati-va optiunile de confidentialitate si limitati utilizarea retelelor sociale.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

constantinadina

  • Publicat Acum peste 2 luni
umila aplec privirea pe pamint.suspine inecate-n vint.sentimente revasite in timp. lacrimi sterse-n in nopti reci.si cu regret te uiti la mine de parca te lasi condus in amintiri. de clipe altadata umplute de iubire.nectar baut de fericire.amarul il inghiti intr-un cuvant ce nu-i rostit. adio eu iti spun te doare mai putin.de voi ramane dominat de constiinta minciuni si vorbe aruncate-n vint. teatrul unui rol jucat cu suflete umile de-o viata netraita.fapte ces platite inimi ces ranite. adio fosta mea iubire.
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pfff daca stiam ca asta e cea mai buna metoda de a ruina casnicia o incercam si eu mai demult , pana sa albesc in cap !
Unde a fost articolul asta pana acum ??!
cod de securitate