Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
   Te inseala? Nu e nevoie sa mergi la un detectiv particular, iti este suficienta tehnologia pe care o ai in casa pentru a te proteja de "coarne". De altfel, a te proteja nu e tocmai termenul potrivit, deoarece din pacate lucrurile acestea nu depind de voi ci doar de vointa partenerului, insa puteti descoperi daca are pe alta sau nu. Tehnologia spioneaza. Oriunde lasam urme ale trecerii noastre, de la retregerea banilor de la bancomat, la folosirea cartii de credit pentru cumparaturi, a cardului de supermarket, sa nu mai vorbim de emailuri si sms-uri. Potrivit unui studiu recent, multe femei recunosc ca au spionat cel putin o data corespondenta partenerului. Dar care sunt mijloacele cele mai des folosite?
   Evident in top se afla celularul, pe locul doi (in mesajele private) este Facebook si in fine emailul. Stiti bine doamnelor ca nu va recomandam aceasta tehnica pentru a afla daca are o amanta, dar in cazul in care deja situatia degenereaza (va dati seama ca intre voi totul e terminat) si doriti sa stiti motivul, atunci puteti s-o faceti.
   In cele mai multe din cazuri efectul asupra cuplului e devastator pentru ca in final puteti gasi in sfarsit probele si deci se apropie despartirea, sau sa nu fie nimic dar partenerul sa realizeze ca i-ati violat intimitatea: e foarte demoralizant. O alta posibilitate e interpretarea in mod gresit a cuvintelor unui email scris in gluma, poate de o amica.
   E intr-adevar o tehnica riscanta, care nu va face bine nici voua, nici lui. Si apoi daca va inseala ce mai puteti face? Sa-l faceti sa se rusineze spunandu-i ca i-ati citit mesajele private? Poate ca da, dar nu veti face o figura frumoasa.




Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate