Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Exista mai multe moduri prin care poti sa iti dai seama daca el este alesul.

Recent, am citit un articol in Cosmopolitan despre ce se intampla cand o femeie vede pentru prima data un tip dragut.

Cand o femeie vede un tip dragut pentru prima data, ea deja anticipeaza. Il catalogheaza rapid ca fiind bun sau nu ca sot. Se intreaba daca familia ei l-ar placea. Daca ar fi un tata bun. Sau daca ar putea sa aiba grija de ea.

Da, asta facem, cream ipoteze bazate pe nimic altceva decat pe experienta primei impresii. Nu e o modalitate prea buna de a judeca daca el are stofa de sot sau nu, nu-i asa?

Din fericire, exista moduri prin care ne putem da seama daca tipul dragut va fi un sot excelent. Aceste lucruri nu par prea importante, dar de fapt sunt.

Iata cele 5 calitati pe care un barbat trebuie sa le aiba ca sa fie un sot excelent:

1. Spune tuturor cat de uimitoare esti.

Partenerul tau spune mereu prietenilor cat de uimitoare esti? Stiu acestia ca faci spaghete delicioase? Colegii lui stiu cat de inteligenta esti? Ii spune mamei sale ca tu poti face absolut orice?

Aceste lucruri sunt dragute si adorabile, dar ce inseamna ele? Inseamna ca tu esti totul pentru el si ca vrea ca toata lumea sa o stie.

Asadar, de ce este acesta un semn ca el va fi un sot bun?

Casatoriile reusite se bazeaza pe respect reciproc, iar daca partenerul tau demonstreaza in mod public ca te iubeste, acest respect va exista si in casnicie. Casnicia poate fi dificila. Fara respect, este imposibila.

2. Te priveste in ochi cand vorbesti.


Un tip care te priveste in ochi cand vorbesti este un tip care te asculta cu adevarat. Faptul ca mentine contactul vizual in loc sa se uite pe telefon sau la vreo fata draguta care se intampla sa treaca pe langa el inseamna ca toata atentia lui e indreptata spre tine si e concentrat la ceea ce spui.

Un sot grozav este cel care te asculta cu adevarat, cineva care este interesat de ceea ce spui si care iti demonstreaza asta prin contact vizual.

Cand veti fi casatoriti, va fi nevoie sa purtati multe conversatii. Capacitatea de a fi un bun ascultator reprezinta un aspect esential pentru reusita acestor conversatii.

3. Isi aminteste ce-i spui.

Multi dintre noi nu sunt buni ascultatori. Sau daca ascultam, adesea nu ne amintim.

Daca ii poti spune prietenului tau ca ai o sedinta la ora 4 si ca nu poti sa te intalnesti cu el la bar dupa munca iar el isi aminteste, e lucru mare. Daca ii ceri prietenului tau sa se opreasca in drum spre casa si sa cumpere niste ulei pentru mama ta, iar el face asta, e la fel de important.

Barbatii care asculta si isi amintesc ce le spui sunt cei care vor fi soti buni.

De ce? Cand esti casatorit faci parte dintr-o echipa, iar aceasta echipa este buna daca si membrii echipei sunt buni. Daca sotul tau poate sa-si faca treaba fara sa il cicalesti, atunci casnicia voastra va ramane una puternica.

4. Se uita la tine cand treci prin camera.

Nu este nimic mai placut decat sa fii la o petrecere si, cand ridici privirea, sa vezi ca partenerul te priveste din partea cealalta a camerei. Sau sa stii ca din clipa in care intri pe usa, el are ochi doar pentru tine pana cand esti langa el.

Partenerul tau te considera sexy. Si iti arata asta. De ce acest lucru il face un sot bun?

Daca sotul tau te considera sexy, viata voastra intima va ramane grozava. Casnicia poate fi dificila, iar viata sexuala este adesea primul lucru care are de suferit. Dar daca exista atractie, aceasta poate fi salvata, chiar daca mai schioapata din cand in cand.

5. Nu incearca sa te „repare” atunci cand esti trista.


Cand te simti trista, partenerul este primul care incearca sa te „repare”?

Daca esti suparata din cauza unor lucruri care s-au intamplat la munca, el iti prezinta imediat o serie de lucruri pe care ai fi putut sa le faci diferit sau ar trebui sa le faci altfel in viitor? Sau doar sta si asculta si te tine de mana?

Cei mai multi tipi vor sa te repare, iar asta e bine. Dar daca partenerul tau vrea doar sa te asculte si sa te inteleaga, atunci el trebuie pastrat.

Cand esti casatorita, multe lucruri pot merge prost in viata, dar un partener care nu simte nevoia sa te repare este un partener care te va iubi si te va sprijini si cu care vei dori sa ramai casatorita.

Da, femeile sunt profesioniste in anticipare, dar exista multe lucruri dragute, marunte, pe care le fac barbatii si care dovedesc ca vor fi soti excelenti.

Ce iti doresti de la un barbat este sa te considere uimitoare, sa te asculte si sa isi aminteasca ce spui, sa te doreasca si sa fie dispus sa stea doar si sa asculte.

Asadar, fii atenta la micile gesturi care demonstreaza ce insemni tu pentru barbatul de langa tine. Daca regasesti aceste trasaturi, partenerul tau merita pastrat.

E un lucru grozav, nu-i asa?
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate