Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
   Sa puneti punct unei casatorii nu e un lucru simplu, mai ales daca la mijloc sunt si copii. Deci ar trebui ca inainte sa puneti in scena orice strategie sa va ganditi bine, nu e un lucru care se poate termina atat de usor, in mod particular cand sunt si niste avocati implicati. Si apoi trebuie sa reflectati care sunt adevaratele motive: nu-l mai iubiti, nu va mai iubeste. Nu e suficient sa va treziti intr-o dimineata si sa spuneti: "Am gresit", asta si deoarece casatoria presupune un angajament. Evident, nu trebuie sa fie un cosmar. Daca sunt obstacole care va impiedica sa puneti capat relatiei, atunci trebuie sa va determinati jumatatea sa faca acest pas. Iata deci cum sa va faceti lasate de sot.
   Primul lucru este schimbarea comportamentului. Daca sunteti voi cele care va ocupati de curatenie, puteti incepe sa nu mai faceti nimic, posibil chemand zilnic o menajera pe care s-o treceti in contul sotului. Un barbat atins la portofel nu poate sa nu aiba nicio reactie. Cheltuiala mai devreme sau mai tarziu devine destul de enervanta.
   Un alt lucru este sa-l neglijati: iesiti mai des, dedicati-va mai mult activitatilor voastre si ignorati-le pe ale lui (uitare, neatentie). Un exemplu, tortul sau aniversar de inghetata, dupa ce l-ati luat de la gelaterie, poate fi lasat pe masa "din greseala" fara sa fie pus in frigider. Rezultatul? La cina il va aduna cu lingurita.
   Un alt lucru e sa va plangeti: cat esti de plictisitor, cat esti de gras, ce ma enerveaza maica-ta, cainii astia nu-i mai suport etc. O simfonie asurzitoare pentru urechile lui. Va sfatuim sa fiti putin rautacioase, dar nu exagerati. Nu trebuie sa imitati razboiul rozelor. Si daca observati ca nu mai e nimic de facut, plecati singure pentru un timp: cine stie, distanta va poate apropia sau separa definitiv.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate