Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Indiferent ca esti un barbat aflat intr-o relatie serioasa sau unul care se aventureaza in jungla intalnirilor, exista cateva reguli comune pe care trebuie sa le urmezi. Aceste sfaturi te vor pregati pentru succes si vor lua presiunea de pe umerii tai astfel incat sa te bucuri de procesul de cunoastere a persoanei cu care te intalnesti. Pe langa sfaturile comune de bun simt, cum ar fi sa nu-ti discuti fosta sotie/prietena de la prima intalnire, sau sa nu bei prea mult, iata sfaturile noastre principale pentru barbati:

1. Arata si simte-te cat mai bine posibil
Femeile pot fi la fel de vizuale ca si barbatii la prima intalnire. Pe langa faptul ca se uita la fata si postura, femeile intotdeauna observa pantofii barbatului si ceasul sau. Nu uita sa te imbraci cum vrei sa fii perceput. Dacă doresti ca o femeie sa te perceapa la o scara superioara, asigura-te ca te imbraci intr-un mod corespunzator. Daca garderoba ta are nevoie de o actualizare, fa-o. Uneori hainele il fac pe om. O femeie se va gandi: "Daca nu se poate ingriji de el insusi, cum va avea grija de mine?" Apoi, asigura-te ca ai o tunsoare grozava. In cele din urma, daca nu ti-ai schimbat parfumul de ani de zile, ia în considerare un miros minunat. Amintiti-va, simtul nostru olfactiv este cel mai puternic si femeilor le plac barbatii care miros proaspat si curat. One Million de Paco Rabanne și La nuit de YSL au fost printre parfumurile preferate selectate de femei.

2. Opreste-te din vorbit si incepe sa asculti
Doresti sa mentii partenera de intalnire interesata dar nu depasi 20% din discutie. Se va plictisi rapid deoarece vrea si ea sa vorbeasca despre propria persoana. Cu cat poti determina o femeie sa vorbeasca despre ea, cu atat mai confortabil se va simti cu tine. Ai putea adauga periodic doar "Spune-mi mai mult...". Asculta lucrurile pe care ti le povesteste despre ea si retine-le. Va fi foarte impresionata cand mai tarziu iti vei aminti chestii pe care ti le-a spus. Aceasta este o modalitate de a-ti asigura o a doua intalnire.

3. Niciodata nu incerca sa o bagi in pat de la prima intalnire
Daca tot ce te intereseaza este sa o bagi in pat, ai ajuns in locul nepotrivit. Daca iti cauti femeia visurilor, nu exista nimic mai sexy decat un barbat rabdator. Esti cu usurinta capabil sa astepti femei potrivita si ea te va dori mai mult vazand ca nu o presezi si iti doresti sincer sa o cunosti mai bine.

4. Discuta interese distincte de cariera
Cele mai multe femei vor sa fie cu un barbat care este interesant si isi doreste o crestere personala.  Este in regula sa-i arati ca esti pasionat de ceea ce faci. In orice caz, alterneaza pasiunea legata de munca cu alte lucruri pe care iubesti sa le faci cand vine vremea pentru relaxare si distractie.
               
5. Intotdeauna plateste cu cartea de credit
Este curat, simplu si usor. Nu te apuca de numarat banii. Nu studia nota de plata pentru acuratete. Nici macar nu te uita la ea. Doar pune-ti cardul inauntru si las-o pe masa. Acest mic detaliu spune "Ma simt foarte bine, sunt generos, nu ma intereseaza cat este nota deoarece imi permit si tu meriti oricat." Aceasta este comunicare non-verbala pe care femeile o percep si te va ajuta sa marchezi puncte majore.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

nastyfey

  • Publicat Acum peste 2 luni
date personale*** ( erata )
matrimoniale - membru fara poza

nastyfey

  • Publicat Acum peste 2 luni
Foarte documentat, binevenit si util articolul. Pentru cei care traiesc pe internet, socializeaza doar la tastatura si nu mai au legatura cu viata reala si/ori comunicarea. Unde mai pui ca le este satisfacuta si "foamea" de date lersonale si pozele... altora happy) Sunt un coservator, adeptul vietii reale. Dar am retinut ideea : ca exista si alte comportamente, viata virtuala, prieteni virtuali creativitate...cat cuprinde happy)
matrimoniale - membru fara poza

newgame

  • Publicat Acum peste 2 luni
Alte sfaturi, tot de pe net.... unele diferite, altele, intr-o alta prezentare...
1. Locul în care o inviți
Dacă ar fi să descriu într-un cuvânt localul în care este indicat să o inviți, ar fi: COMERCIAL. E bine să fie un local de tip bar-restaurant, adică un loc în care se și mănâncă, nu doar se mănâncă, și să fie un loc foarte des frecventat de persoanele care aparțin categoriei de vârstă din care faceți parte.
De asemenea, nu trebuie să te coste prea mult. Scopul primei întâlniri este să vă cunoașteți mai bine, nu să faci gaură în buget. Mai mult decât atât, nici nu vrei să fii perceput ca un „sponsor.”
2. Fii prezent
Nu compara femeia cu care te intalnesti cu altcineva si nu o proiecta in viitorul tau. Fii prezent in acea intalnire, fara sa-ti pui in minte tot felul de intrebari daca o fi sau nu acea EA pe care o astepti de atata vreme, si fara sa vezi intelesuri sau ascunzisuri in fiecare vorba pe care o scoate. Seteaza-te pe functia DESCOPERA la primele intalniri. Descopera persoana care este in fata ta si descopera cum te simti in compania ei. Vei avea suficient timp la dispozitie mai tarziu sa intri in functia DECIDE.
3. Ce vorbești
Păi ai putea vorbi cam despre ce vrea „mușchiul” tău, mai puțin despre fostele tale relații și cât de mult ai suferit de pe urma lor. Bagajul emoțional reprezintă o pierdere instantă a interesului unei femei pentru un bărbat. De asemenea, nici trecutul ei amoros nu ar trebui să te intereseze.
Din conversații trebuie să reiasă că încerci să o cunoști, dar fără să se simtă ca la un interviu de angajare.
Gândește-te din timp la 3 lucruri importante pe care vrei să le afli despre ea și pe parcurs adresează-i întrebările potrivite pentru a le afla, dar nu una după alta. De asemenea, gândește-te și tu la 3 lucruri interesante pe care ai vrea să le știe despre tine și spune-i-le la momentul potrivit.
Misterul este un afrodiziac excelent pentru o femeie, așa că nu te grăbi să-i spui prea multe despre tine; mai păstrează informații și pentru întâlnirile viitoare.
În ceea ce privește conversația în sine, este important ca aceasta să se deruleze cursiv. Pentru asta trebuie să-ți dirijezi toată atenția asupra fetei respective. În momentul în care îți spune ceva, asigură-te că-i răspunzi fie cu o afirmație, fie cu o întrebare, fie îi povestești o întâmplare, sau chiar cu un banc. De exemplu:
“Asta este exact ca-n bancul acela…”
Fiecare cuvânt pe care o femeie îl rostește reprezintă un indiciu pe baza căruia poți face zeci de legături. Trebuie doar să fii atent la ea și să eviți starea aceea mentală: „Nu știu ce să spun în continuare.”
Dacă te gândești constant la ce vei spune în continuare, atunci chiar că nu vei mai știi ce să spui. Dacă la dansuri conduce bărbatul, în conversații conduce femeia.
A, și încă ceva, nu te panica dacă din când în când se mai ivesc și acei “timpi morți” în care niciunul dintre voi nu scoate un cuvânt. Este perfect normal ca la un moment dat să se întâmple și acest lucru. Pentru astfel de momente este bine să ai pregătite dinainte 1 – 2 bancuri scurte pe care să i le spui.
Personal, prefer bancurile de tip întrebare și răspuns. Iată cum ai putea proceda:
Tu: Știi cum își cere o femeie scuze în fața unui bărbat?
Ea: Nu-mi amintesc să fi făcut asta vreodată, așa că nu știu.
Tu: Îmi pare rău, dar a fost vina ta.
Ea: Hahaha Corect!
4. Cine plătește?
Lasă fifty-fifty-ul pentru atunci când vă veți cunoaște mai bine și pune mâna și plătește nota. Oricum, aceasta n-ar trebui să fie o avere dacă ai respectat indicațiile de la punctul 1. Însă fă-o discret!
De obicei, la primele întâlniri nu cer niciodată nota de plată de față cu ea. Când suntem pe picior de plecare, mă scuz că trebuie să mă duc la toaletă, iar când mă întorc, trec pe la bar și achit nota acolo. După care mă întorc la masă, mai stăm câteva minute, apoi plecăm. Dacă zice ceva de notă, îi spun scurt, “s-a rezolvat.”
Crede-mă, va aprecia această atitudine a ta și faptul că nu încerci să-i fluturi prin față portofelul din care se văd cărțile de credit și colțurile bancnotelor de 200 și 500 de lei.
poza ElenaDan

ElenaDan

  • Publicat Acum peste 2 luni
Daca domnii nu sunt făcuți așa si doar se prefac, totol este o minciuna. Unde este valoarea? Sa dai aparenta unui o sigur, lipsit de temeri si frustrări?
poza iuliamarta1

iuliamarta1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Iata 5 sfaturi pentru domnii barbati de care, inevitabil ar trebui sa tina seama pentru ca personalitatea domniilor lor, sa capete alta valoare... !
cod de securitate