Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Iti cauti sufletul pereche? 7 lucruri care se intampla doar cand el/ea este sufletul tau pereche!

Este intr-adevar el/ea marea dragoste? Este el/ea sufletul pereche cu care decizi sa-ti imparti viata? In dragoste sunt multe nuante: infatuare, doar compatibilitate in dormitor, iubiri de o vara, nopti de pasiune si apoi...marea dragoste cu sufletul pereche. Cum sa te convingi ca este chiar el/ea? 7 lucruri iti dau certitudinea.

1. Va sustineti reciproc
Cuvantul de ordine? Echipa. Faceti lucruri impreuna, sunteti mereu impreuna. Sustinerea reciproca va ajuta si va da forta, va bazati 100% unul pe celalalt si aceasta ajunge pentru a va putea simti parte a ceva. Evident, aceasta nu presupune sa nu va mai si ciondaniti, dar o faceti pentru placerea de a va regasi si mai uniti dupa.

2. Chiar daca nu va vedeti putin supravietuiti...
Munca, birou, sala, mama si tata, fotbal, dans, prieteni...timpul zboara si nu intotdeauna de pot impartasi lucruri/activitati. Cateodata pot trece cateva zile fara sa reusiti sa va vedeti. Distanta intareste iubirea? In cazul vostru, da. Nu incetati sa va iubiti, sa va cautati, sa va doriti. Puteti sta separati, in fine, cateodata chiar ajuta.

3. ...dar va simtiti intotdeauna lipsa (reciproc)
Va este dor unul de celalalt cand nu sunteti impreuna (indiferent daca sunteti departe sau aproape). Va simtiti bine impreuna, atat de bine, incat este benefic sa va mai separati. Aceasta va permite sa va indragostiti de la zero in fiecare zi: ce ar putea sa fie mai frumos?

4. Stiti sa radeti impreuna
Radeti? E mult mai dificil decat sa plangeti, mai ales din inima. Daca stiti sa radeti impreuna din inima, de o scena dintr-un film, de o remarca a mamei, de orice lucru amuzant, atunci stiti sa va simtiti bine impreuna. Nu e asa usor sa va distrati cu peroana iubita. Totul se aplatizeaza usor, sa reusiti sa protejati distractia nu e un lucru simplu: e vorba de iubire adevarata.

5. Nu aveti nevoie sa aveti ceva de facut
Va simtiti super impreuna fara sa faceti nimic! Nu aveti nevoie de planuri marete, seri nebune, sau altceva. Cu siguranta nu trebuie sa lipseasca...dar ceea ce face sa va simtiti bine e compania partenerului. In acest caz e suficienta si linistea, simplicitatea, fie ca e vorba de o plimbare cu masina, un film, sau o seara impreuna tolaniti pe canapea cu o punga de popcorn in fata.

6. Va place sa descoperiti lucruri noi impreuna
Ce sa faceti? Lucruri noi, lucruri nebunesti, lucruri ciudate, lucruri. De ce? Sa le faceti impreuna e mai frumos. Ca la punctul 1, echipa da puterea, si atunci de ce sa nu improvizati un weekend in afara orasului? Lectii de gatit? Lectii de parasutism? O sticla de vin impreuna? Voluntariat in Africa? Provocarile vietii, impreuna.

7. Proiectele voastre sunt pentru doi
Va imaginati un viitor impreuna. Si il imaginati ambii. Impartasiti idei: casa noastra, orasul nostru, familia noastra, eventuale nume de copii, vacante in 2020, joburi de vis. In fine, se proiecteaza pentru doi. Nu e putin lucru si se intampla cand e ceva adevarat: simtiti ambii ca sunteti sufletul pereche al celuilalt.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza ElenaDan

ElenaDan

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mai dragilor asta se întâmpla când doi oameni se iubesc si se accepta.
Sufletele pereche sunt altceva. De obicei le întâlnim doar pentru a face un salt evolutiv, pentru a căpăta mai multa cunoaștere de sine sau doar pentru a ne aduce alinare. Insa poate fu orice, chiar si un copil, foarte rar le este dat sufletelor pereche sa se împlinească împreună intr- o relație fizica. Lipsa Cunoașterii naște confuzie si chin...
cod de securitate