Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Este greu de spus exact de ce sunt atrase doua persoane una de celalalta, pentru ca exista extrem de multi factori. Dar ce poate spune stiinta despre ecuatia atractivitatii? Frumusetea exista cu adevarat doar in ochii privitorului? Sau exista anumite trasaturi care fura inima unui barbat cand acesta se uita la o femeie?

Potrivit cercetarilor, barbatii considera unele trasaturi mai atractive decat altele, iar acest lucru se datoreaza in mare parte instinctelor subconstiente, primare. Trasaturile asociate cu procrearea, senzualitatea si sanatatea sunt factori-cheie in arta seductiei.

Deci, care sunt trasaturile pe care barbatii le gasesc in secret atractive la femei?

1. Clepsidra

Clepsidra se refera la raportul dintre solduri si talie atunci cand soldurile sunt late! Femeile adesea cred ca barbatii prefera femei slabe, dar atractivitatea formei corpului la nivel instinctual are mai mult de-a face cu modul in care acesta este perceput in raport cu reproducerea.

Soldurile late si formele posterioare rotunjite sugereaza capacitatea femeii de a naste. Barbatii sunt cel mai adesea atrasi de o silueta voluptoasa, cu solduri late, care poate sustine un copil. Talia mica si soldurile rotunjite indica tinerete si fertilitate. Asadar, nu va ascundeti formele.

2. Simetria fizica

In Egiptul antic, simetria fizica era semnul suprem al frumusetii perfecte. Acest lucru se datoreaza probabil asocierii acesteia cu o linie genealogica puternica si sanatoasa.

Indiferent daca sunt constienti de asta sau nu, barbatii sunt adesea motivati de instinctul de a procrea. Cand sunt asezate una langa alta, o figura modificata pentru a deveni simetrica este perceputa ca fiind mai frumoasa decat varianta ei originala.

Nu iti face griji daca nu ai o fata perfect simetrica; exista o multime de tutoriale pentru a te machia astfel incat sa modifici asimetriile. In plus, nu exista nicio figura perfect simetrica.

3. Pletele lungi, minunate

Intr-un studiu din 2003 publicat in Human Nature, cercetatorii au studiat efectul a sase coafuri diferite, printre care: coc in varful capului, par ciufulit, par neingrijit, par scurt, par de lungime medie si par lung. Studiul a ajuns la conluzia ca parul lung sau parul de lungime medie a fost perceput nu numai ca fiind mai atractiv, ci si ca semn de sanatate si longevitate.

Coafurile scurte tind sa para mai barbatesti, iar parul strans in varful capului face persoana sa para mai rigida. Parul lung, care cade in valuri pe umeri este sexy prin natura lui. Nu va mai chinuiti sa va faceti impletituri in coada de peste sau coafuri complicate, desprindeti-va parul si lasati-l sa curga pe umeri cand iesiti din casa.

4. Culoarea rosie


Uitati de rochia neagra! Cand vreti sa atrageti privirile unui barbat, culoarea rosie va va ajuta.
Potrivit unui studiu realizat in 2008 de cercetatori de la Universitatea din Rochester, culoarea rosie este foarte sexy cand vine vorba de lucrurile pe care un barbat le gaseste atragatoare la o femeie. Studiul a aratat ca barbatii aleg o femeie imbracata in rosu, culoare pe care o prefera dintre toate celelalte.

5. Feromonii

Cand oamenii spun ca au o „chimie” buna cu cineva, ei se refera la miros. Potrivit unui articol din revista Smithsonian, mirosul poate fi modificat de starea de spirit si de alte schimbari biologice. Mirosul lacrimilor unei femei, de exemplu, poate sa scada nivelul de excitare si de testosteron al unui barbat. Mirosul este un atractiv natural.

Companiile de parfumuri au cautat o potiune de dragoste magica ani de zile, dar compozitia chimica ce ar putea induce dragostea ramane deocamdata un ideal de neatins. Nu exista un singur miros care sa-i seduca pe toti. Mai degraba, anumite mirosuri atrag anumiti barbati.

6. Ochii captivanti

Nu este un secret ca ochii sunt fereastra spre suflet. Iar cand vine vorba de trasaturi pe care barbatii le considera atragatoare, ochii frumosi ii vor fermeca de-a dreptul pe barbati.

Ochii in forma de migdala sunt cei care atrag atentia barbatilor cel mai mult, in timp ce culoarea lor joaca un rol crucial. Nuantele vii, luminoase, de orice culoare, vor atrage un barbat intr-o clipita.

Cand vine vorba de ochi, nu doar forma sau culoarea sunt importante. Ochii atragatori au contururi curbate si gene intunecate si sunt mai indepartati, in timp ce ochii mai apropiati cu pleoape cazute sunt considerati mai putin atragatori.

7. Tonul vocii

Potrivit unui articol din Psychology Today, barbatii percep femeile cu voce subtire ca fiind mai atragatoare. De asemenea, farmecul vocii s-a dovedit a fi un indicator direct al modului in care o persoana este perceputa a fi atragatoare, in general. In prezenta barbatilor, femeile tind sa vorbeasca mai rar si sa-si modifice tonul vocii in asa fel incat acesta sa fie mai grav, pentru a deveni mai sexy, insa barbatii prefera de fapt tonurile mai inalte si mai diafane.

Farmecul vocii influenteaza si felul in care este perceputa personalitatea cuiva. O voce placuta este asociata cu o personalitate placuta. In acest caz, partea grozava este ca va puteti antrena vocea pentru a fi mai sexy.

8. Buze pline, care asteapta sa fie sarutate

Buzele pline sunt irezistibile pentru barbati. Intr-un studiu realizat de Universitatea din Manchester, buzele s-au dovedit a fi cea mai atractiva parte a corpului unei femei. Cand femeia era machiata cu ruj rosu, barbatii se uitau la gura ei timp de sapte secunde, in timp ce ochii sau parul le retineau atentia mai putin de o secunda.

Buzele subtiri machiate cu ruj rosu au devenit mai atragatoare cu patruzeci la suta. Potrivit acestui studiu, buzele sunt considerate partea cea mai senzuala a corpului unei femei, iar cand sunt scoase in evidenta de culoarea rosie, nu e de mirare ca barbatii sunt absolut captivati.

Ideea este ca, daca vreti sa faceti impresie, nu va mai stresati cu alegerea unei coafuri sofisticate si gasiti, in schimb, nuanta perfecta pentru a va scoate in evidenta buzele.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza Adriana1313

Adriana1313

  • Publicat Acum peste 2 luni
doamne, nici n-as fi crezut ca ... un barbat poate da atentie acestui subiect ...
poza Xperience

Xperience

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cel mai imporant atribut al vietii este SA FIE TRAITA! Al femeii este sa FIE ATRAGATOARE ! Al barbatului SA FACA ! Femeile sunt pe A FI, babatul pe A FACE. Se spune ca pana la o anumita varsta femeia e iubita pt ca e frumoasa, dupa o anumita varsta trebuie sa fie iubita ca sa fie frumoasa.

Fericirea e un dans intre 2 intelegeri. Sunt Frumoase ! happy
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Nu sunt 8 lucruri, ci exista doar unul singur: sa o accepti EXACT asa cum este. Fara decizie proprie.....viata e pustiu.
cod de securitate