Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Vrei sa iti sabotezi complet relatia? Uite cum se face.

Exista sase lucruri – conform cercetarilor dr. John Gottman – care iti vor distruge total relatia daca vei continua sa le faci.

Odata ce oamenii incep sa faca oricare dintre aceste lucruri, va exista riscul de a se desparti dar si de a fi persoane complet groaznice in acelasi timp.

Daca esti interesata sa indepartezi pe cineva intr-un timp scurt si pe termen lung, combina toate acestea pentru a obtine un knock-out in ceea ce priveste relatia ta nesigura, trista si lipsita de stralucire, deoarece aceste probleme legate de relatii, pot deveni toxice in mod rapid:

1. Critici mereu.

Daca vrei cu adevarat sa scapi de cineva, fii cat de critica se poate, gasind mereu defecte.

Pentru un scor mai mare, incearca sa faci comentarii negative cu privire la ceea ce poarta, greutate, ceea ce spune, modul in care o spune, cum se comporta cu tine si orice altceva care te deranjeaza cat de putin. Nu lasa sa iti scape nimic. Vrei sa faci cat de clar posibil faptul ca a dat-o in bara. Spune-i-o tot timpul.

Unii oameni numesc asta sacaiala, altii o numesc "limita succesului".

2. Arati in mod constant dispret fata de partenerul tau.

Asigura-te ca, alaturi de critica ta constanta, oferi si o doza buna de dat ochii peste cap, furie si dispret de-a dreptul. Asigura-te ca stie ca a gresit, sustinand acest lucru prin limbajul negativ al corpului tau.

Daca trebuie, exerseaza datul ochilor peste cap in oglinda.

3. Esti defensiva.

A spus ca si-ar dori ca un lucru sa fie facut intr-o anumita modalitate? E ranit de comportamentul tau neglijent si rautacios fata de el?

Acum este momentul perfect de a expune in ras toate motivele conform carora nu faci nimic gresit. Atunci cand protesteaza, refuza in mod clar sa ii intelegi punctul de vedere sub orice circumstante, chiar daca este rezonabil si expus in mod corect.

Indiferent de cat de logice ar fi sugestiile, cerintele sau argumentele sale, spune-i ca se inseala si ca te-a inteles gresit. Cearta-te cat de tare poti si nu-i oferi posibilitatea sa ajunga sa aiba vreun avantaj in aceasta situatie sau sa se faca macar auzit.

4. Esti de neclintit.

Te-ai saturat sa tot auzi acele sacaitoare (si nefondate) plangeri conform carora nu esti rationala si iubitoare fata de partenerul tau?

Trebuie sa refuzi in mod ferm sa asculti orice idee cu care nu esti de acord. Daca trebuie, ignora-le total, stand lipita de telefon sau de televizor. Nu iti recunoaste negativitatea, nu este nevoie sa faci asa ceva. Nu accepta nici alte cerinte de baza.

Raspunde-i la intrebarile sale cu mai multe intrebari. Fa-l sa se simta cat de marginalizat si de putin important pentru tine se poate.

5. Esti geloasa si suspicioasa fara motiv.

Ai simtit ca este posibil sa se fi uitat insistent la chelnerita?

Asigura-te ca ii spui asta intr-un mod plin de dramatism. Atunci cand partenerul tau indrazneste sa protesteze, spune-i ca pur si simplu nu ai incredere in bunele sale intentii si in loialitatea sa. Din contra, refuza sa ii asculti argumentele. Spune-i ca nu esti multumita de el, apoi devino de neclintit.

6. Comunici in mod obsesiv si anxios.

Adopta ideea ca mai mult de 10 minute fara a comunica este deja prea mult.
Asigura-te ca nu are parte de nicio clipa in care sa gandeasca fara tine. Initiaza in mod constant conversatii plictisitoare, care nu duc la nicio concluzie, atunci cand e la serviciu, la magazin, adica in orice moment in care nu il ai in vizor.

Daca poti sa adaugi si ceva cicaleala, aceasta ar fi o modalitate buna de a incorpora numarul 1 de asemenea. Si apoi, cand este in fata ta, este timpul sa devii de neclintit. Acest comportament enervant cand cald, cand rece, il va tine "in alerta".

Cele de mai sus sunt un pamflet. Totusi, daca intr-adevar esti interesata sa devii nefericita si sa iti distrugi relatia cu cineva, acestea sunt lucrurile cu care ar trebui sa incepi.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Belinda2076

  • Publicat Acum peste 2 luni
woow
poza evolve

evolve

  • Publicat Acum peste 2 luni
hahahaha...daca astea nu le-as fi experimentat live as fi spus ca e o gluma..de pamflet...nici vorba ...este cruda realitate!
cod de securitate