Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Nu dureaza mult atunci cand iesi la intalniri, pana sa ajungi sa te simti extenuata, epuizata, si poate si putin deznadajduita.
Daca acesta este si cazul tau, este timpul sa avansezi si sa incerci un site de dating care chiar merita pretiosul tau timp (cum ar fi matrimoniale.ro).

Iata sapte lucruri pe care un barbat le cauta cu adevarat la o iubita.

1. Barbatii isi doresc o femeie care are prieteni.

Barbatii isi doresc o femeie care are prieteni si care iubeste aventura, iar cum iti mentii relatiile cu prietenii  este o dovada excelenta care sa arate cum ai mentine o relatie cu un iubit.

2. Barbatii cauta o femeie care are propriile obiective.
Chiar daca mai ai mult pana sa ajungi acolo unde iti doresti, nu exista nimic mai atragator decat o persoana care stie ce vrea si care face ce trebuie pentru a obtine acel lucru.

3. Barbatii adora o femeie cu simtul umorului.
O fata ca o papusa Barbie cu siguranta arata foarte bine, dar daca clipeste fara a schita vreo expresie la fiecare gluma pe care el o spune, un tip va ajunge sa se plictiseasca destul de repede.
Trebuie sa stii sa razi: nu doar cu privire la viata, dar si in legatura cu tine, de asemenea! Daca iti doresti sa ai o relatie pe termen lung cu cineva, fii sigura ca trebuie sa fii pregatita sa razi alaturi de partener.

4. Au nevoie de o femeie care nu se fereste sa se murdareasca.
Nu e nimic rau sa fii ca o printesa din cand in cand, dar este important sa arati ca stii ca in viata nu este numai vorba despre fluturasi, curcubee si alei prietenoase cu tocurile.
O femeie care este dispusa sa accepte dezordinea este dispusa sa accepte si haosul vietii, iar aceasta este o femeie pe care orice barbat ar fi norocos sa o aiba ca iubita.

5. O femeie care este directa.
Pentru ca o relatie sa poata reusi cu adevarat, cele doua persoane implicate trebuie sa poata comunica in mod eficient. Asta nu inseamna sa verbalizezi orice iti trece prin minte (neaparat), ci inseamna ca trebuie sa stii cand sa ii spui partenerului tau daca ceva te-a ranit sau te-a suparat.

6. Barbatii isi vor face mereu timp pentru o femeie cu experienta.
Niciodata sa nu lasi vreun barbat sa simta ca nivelul tau de experienta intima sau romantica este "nevrednic" de un partener romantic stabil.
Un barbat care este interesat de o relatie de iubire de durata isi va dori o femeie care a trecut prin experiente emotionale, si de alta natura, deoarece acestea sunt lucrurile care definesc o persoana.

7. O femeie cu inima deschisa.
Daca te duci la o intalnire cu bratele incrucisate mental in fata ta, va fi destul de greu sa stabilesti o reala conexiune cu cineva.
Atunci cand un barbat se duce la o intalnire si isi cauta cu adevarat o iubita, partenera sa ideala este o persoana la fel de pregatita ca si el si care este capabila sa spuna "da" in fata dragostei!
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza admin

admin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Incepand de azi cine mai face spam la comentarii articole va avea contul anulat.
matrimoniale - membru fara poza

Mihail25

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu este chiar asa ! Fiecare sac isi are peticul !
cod de securitate