Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Este destul de greu sa gasesti dragostea. A o gasi atunci cand te lupti cu depresia poate fi un lucru coplesitor si fara de speranta.
Dar nu trebuie sa fie asa! Sunt aici sa iti spun ca poti gasi dragostea si invata sa iubesti si atunci cand esti deprimata.

Stiu despre ce vorbesc. Deoarece am reusit sa gasesc dragostea in ciuda depresiei mele:

1. Crede.
Inainte de a incepe sa cauti iubirea, trebuie sa crezi ca o vei gasi.
Atunci cand esti deprimat, iti este greu sa crezi ca ti se va mai intampla vreun lucru bun vreodata. Atunci cand esti deprimat, mintea ta nu poate sa conceapa ca lucrurile pot merge bine, deoarece aceasta este setata din punct de vedere chimic sa creada ca totul este fara de speranta.
Dar nu este asa. Lumea nu se va termina fiindca esti deprimat si vei reusi sa gasesti dragostea, insa trebuie sa crezi!

2. Cere ajutor.
Multi dintre noi pur si simplu traim cu depresia noastra. Credem ca daca recunoastem ca suntem tristi, acest lucru ne va face sa parem slabi, credem ca prietenii ne vor indeparta si ca familia ne va intoarce spatele, dar acest lucru nu este adevarat.
O femeie care cere ajutorul in legatura cu depresia sa este o femeie puternica si curajoasa.

Deci cere ajutorul. Mergi la un psihiatru pentru a-ti prescrie medicamentele care iti sunt necesare. Mergi la un psiholog pentru a trece peste problemele tale vorbind despre acestea. Petrece timp cu prietenii care te fac sa razi si care nu te judeca. Scoate-ti cainele la plimbare si ia o gura de aer curat.
Nu o face singura. Depasirea depresiei te va face mai puternica si mai capabila de a avea succes in cautarea dragostei.
 
3. Iesi afara.
Stiu! Atunci cand esti in depresie, nu este nimic mai rau decat sa iesi afara. Ideea de a face orice altceva decat sa stai in pat, te umple cu un sentiment coplesitor de groaza, incat te simti paralizata.

Un lucru interesant se intampla, totusi, atunci cand iesi afara deprimata fiind. Cand te afli in compania altor persoane, cei care se simt bine te pot scoate din depresie, chiar si pentru o perioada scurta.

4. Nu dezvalui totul de la prima intalnire.
Desi este important sa fii sincera la prima intalnire, nu este necesar sa dezvalui totul cu privire la starea ta emotionala. Poti recunoaste ca esti putin trista dar nu trebuie sa coplesesti persoana cu care iesi cu povestirile tale despre deznadejde si disperare.
 
Tu nu esti ceea ce te face depresia sa fii. Aceasta este parte din viata ta, dar nu trebuie sa te defineasca. Nu lasa pe nimeni sa creada asta. Mai ales la o prima intalnire.

5. Aminteste-ti: esti o persoana minunata.
Da, depresia este groaznica. Si dureroasa. Si te face sa te simti imposibil de a fi iubita.
Dar nu este asa. Esti minunata.

Eu tin la indemana o lista de lucruri despre mine care stiu ca sunt grozave, pentru momentele in care devin foarte depresiva. Fac mult bine in lume si am o multime de prieteni. Atunci cand ma simt foarte deprimata si complet incapabila sa vad ce persoana minunata sunt, imi scot lista si imi amintesc.
Eu sunt cea care ajuta femeile sa fie fericite, care face o treaba grozava ajutand oamenii cu probleme mintale si care a crescut doi copii minunati. Acea persoana. Cea care este deprimata azi si poate va fi si maine, dar care si-a facut timp sa scrie cat de minunata este atunci cand e fericita.

A gasi iubirea atunci cand esti deprimat nu numai ca este posibil, dar este si probabil. Cei dintre noi care traiesc cu depresia sunt oameni puternici, iar femeile puternice pot face orice!

Deci trebuie sa crezi ca vei reusi, cauta ajutor, iesi afara, arata-le tuturor cat de minunata esti!
Dragostea te va gasi!
Trebuie sa crezi!
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza angel_angel39

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, o femeie care cere ajutorul, este o femeie curajoasa!
Isi accepta problemele, slabiciunile, sensibilitatile, neputintele.
Din pacate, greseala majora este ca ea asteapta sprijinul unui barbat, al unuia in rol de iubit
Care sa ii vindece sufletul, pentru ca de acolo porneste totul.
Insa putini sunt barbatii care, desi stiu de existenta problemelor, sunt capabili si deschisi spre a sustine o femeie in nevoie
Este necesara caldura sufleteasca, rabdare, si...iertare.
De ce iertare?
Pentru ca este un proces de durata, un proces de-a lungul caruia femeii ii va veni sa renunte, sa plece, sa fuga.
La cel mai mic semn de nesiguranta...Pe undeva e firesc.
De aceea un barbat trebuie sa fie extrem de puternic, pentru a-i fi alaturi in tot acest proces.
Cred ca doar cineva care iubeste poate face asta.☺
...
cod de securitate