Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Tine-te bine, deoarece ACEASTA este dragostea pe care ai asteptat-o.

Meriti sa fii iubita, fara nicio indoiala. Nu ar trebui niciodata sa ai indoieli in ceea ce priveste sentimentele lui pentru tine. Ai nevoie de cineva care sa iti arate ce simte in fiecare zi, nu numai prin actiunile zilnice dar si prin fiecare lucru pe care il face.

Daca nu ai facut-o deja, gaseste pe cineva care indeplineste urmatoarele criterii:

1. Alaturi de care sa fii cu adevarat tu insati.
El trebuie sa te faca sa te simti frumoasa si confortabil in pielea ta si sa te faca sa uiti de toate indoielile pe care le ai fata de tine.

2. Iti trimite in mod spontan o scrisoare sau un mesaj dragut, numai pentru a te face sa zambesti.
Stie cat de mult inseamna asta pentru tine, si vrea sa te faca fericita.

3. Iti transforma zilele si le face mai frumoase.
Va face orice ii sta in putinta pentru a te face sa zambesti si ca sa iti insenineze ziua, chiar daca asta inseamna sa lase deoparte temporar problemele sale.

4. Te asculta si este cu adevarat atent.
Vei sti ca l-ai gasit in momentul in care te surprinde cu acea bratara pe care ai vazut-o in vitrina magazinului sau cand te scoate la noul restaurant caruia de abia asteptai sa-i calci pragul.

5. Va aparea la usa ta in mijlocul unei certi numai pentru a se asigura ca esti in regula.
Nu conteaza ceea ce face in timpul zilei, mereu va gasi o cale pentru a veni sa iti stearga lacrimile si sa te tina in brate pana cand totul va fi mai bine.
 
6. Se va da peste cap pentru a-ti arata ca este dispus sa lupte pentru tine.
Gaseste-l pe cel care nu te-ar lasa niciodata sa te duci suparata la culcare din cauza lui. Pe cel care nu ar suporta gandul ca suferi.

7. Stie in mod intuitiv ceea ce iti trebuie si apoi o face fara a ezita. 
Fie ca iti aduce supa cand esti bolnava sau pur si simplu iti ofera umarul sa plangi pe el, el este acolo langa tine fara ca tu sa i-o ceri.

8. Este grijului, te va surprinde si va planui intalnirile voastre.

Acest tip se va implica si isi va face timp sa planuiasca chiar si cele mai mici detalii pentru a se asigura ca totul este in regula.

9. Va avea mereu rabdare cu tine, chiar si in momentele tale de slabiciune.
Va intelege trecutul tau si iti va accepta defectele chiar daca tu nu o faci. Va intelege de ce unele lucruri te supara si va accepta asta.

10. Puteti sta noaptea pana tarziu si sa purtati discutii profunde.

Va fi o persoana cu care vei putea  vorbi despre absolut orice si el va face acelasi lucru cu tine in schimb.

11. Poti glumi cu el.
Gaseste pe cineva care sa te faca sa razi atat de tare, incat sa simti ca explodezi.

12. Stie si cand sa fie serios.
Stie cand nu ai chef de glume. Intelege ca pe anumite teme nu se rade. Stie cand sa fie barbat si sa stea de vorba ca un adult.

Daca deja ai gasit o astfel de dragoste, sper ca stii cat de norocoasa esti. Tine-l aproape pe tine si nu-l mai lasa sa plece.


Daca inca nu l-ai gasit, trebuie sa stii ca el exista si ca te asteapta. Toata lumea merita sa se simta iubita in acest fel.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Drifturi_in_rochita_de_matase

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mda, situatia pare decorata circumstantial undeva clar nu mai departe de nivelul zero, de ce mi se pare ca nenea prezentat este si un pic cam prostut, ii lipseste atitudinea si nu are si el macar o data pe luna momentele lui de a spune ca nu este de acord. Unui barbat ii vad ca i s,ar asorta la cravata si un pic de sobrietate macar in ziua de Post, ceva cuvinte articulate din cand in cand, iar felul de a,si ridica spranceana sa nu se asorteze musai cu buclele domnitei in seara de revelion sau cu serile de Champions cand oricum nu le vede doar pentru ca trebuie sa fie romantic.
La urma urmei, si daca este asa, cu siguranta ecuatia devine perfecta inainte ca el sa cheme pompierii.
Prefer sa raman intransigenta.

O toamna iubareata va doreste o ilustra anonima.
poza Smiley24x7

Smiley24x7

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eminescu spunea "E usor a scrie versuri, cand nmic nu ai a spune"
Acest articol... nici macar versuri nu este... mai degraba oun episod de onanie verbala in public
Persoana nici nu stie clar ce vorbeste
Sa luam cu inceputul
Meriti sa fii iubita, fara nicio indoiala. Adica da, toata lumea indiferent de calitati de comportament, atitudini fata de altii si mai ales fata de partrener, ca e Mama Tereza ca e vipera cu corn merita iubita... si hei, nici o indoiala....

. Ai nevoie de cineva care sa iti arate ce simte in fiecare zi, nu numai prin actiunile zilnice dar si prin fiecare lucru pe care il face. deci... nu numai prin actiuni dar si prin fiecare lucru pe care il face... Deci prin "fiecare lucru pe care il face" autorul nu se refera la actiuni ci .....la actiuni (ca doar nu s-o referi la lucruri din plastelina , scobitori sau hartie creponata pe care iubitul le face zilnic spre exasperarea tuturor, inclusiv a pisicii, ... mai putin a iubitei care savureaza toate aceste lucruri si le pune cu drag, la pastrare in tomberonul din fata blocului.
Mergand mai departe, aceasta femeie masochista trebuie sa isi doreasca un barbat care o va sufoca, prin atentie excesiva, ... clipa de clipa, zi de zi, mai rau decat cu o punga de plastic trasa peste cap.... stiindu-le pe toate , facandu-le pe toate, faraca macar sa ii ceara bitei femei parerea, macar asa, din An in Paste
Probabil ca autorul a luat-o rau in barba cu ceva femei sau barbati si acum vrea sa se razbune stricandu-le la toti sansele de o prietenie si relatie normala, multumita, fericita... o iubire care inseamna, pentru fiecare ceea ce inseamna pentru ei, setand niste asteptari ridicole, ridicand stacheta asa de sus incat probabil ca nimeni nu va reusi sa o depaseasca, si toti isi vor rupe cate ceva incercand
Sa nu uitam de Sarea in Bucate si sa ne ferim, ca dracul de tamaie, de aceaste lume din zahar si miere pe care autorul o propune ca pe un ghid esential spre cea ce tu trebuie sa astepti: "Tine-te bine, deoarece ACEASTA este dragostea pe care ai asteptat-o.".....
Mda.... clar ca voi, femeile, nu ati stiut, pana sa citit acest articol, ce va doriti de la viata si de la barbatul (sau femeia) care va va face fericita
(scuze pentru eventualele gresely "typo" ca am scris in viteza si cu naduf.iritat rau de impertinenta autorului (barbat, femeie... indecis(a)...) ma rog, ce o fi)
cod de securitate