Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Te privesc fix, dar niciodata nu fac vreo miscare. Afla de ce.

Aceasta este o problema care poate suna superficiala si nascocita: multe femei frumoase se plang ca barbatii nu le abordeaza. Cu exceptia ocazionala a unui betiv viteaz dintr-un club care nu poate nici macar sa-si pronunte numele, barbatii se uita la o femeie frumoasa, apoi isi intorc privirea si nu se apropie niciodata.

Recent am discutat cu o femeie extraordinar de frumoasa, de aproape treizeci de ani. Mi-a relatat o poveste de cand era intr-un bar și se uita la un barbat chipes din celalalt capat. Ea a crezut ca si el era interesat, deoarece continua sa o priveasca fugar, cand credea ca ea nu se uita. Mi-a spus ca si-a petrecut intreaga noapte "dorind in mintea ei" ca el sa vina si sa-i vorbeasca. Nu a facut asta. Am intrebat-o daca a incercat sa-i zambeasca. "Evident ca nu!" a raspuns. "Nu voiam sa creada ca incerc sa il agat."

Informare de ultima ora, doamnelor: pe barbati nu ii deranjeaza sa fie agatati! Multora dintre ei chiar le place si chiar asteapta asta. Sunt multe motive pentru care barbatii nu abordeaza femeile frumoase. Majoritatea au de-a face cu nesiguranta. In mintea lui, daca un tip abordeaza o femeie care e de nota 6 sau 7, va face o incercare de a obtine o intalnire cu ea.

In orice caz, abordarea uneia de nota 10 va sfarsi nu doar prin respingere, ci chiar printr-o umilinta cumplita, deoarece aceasta va fi indignata la fiecare gand cu el incercand pur si simplu sa-i vorbeasca. Cum indrazneste el, un barbat simplu, de nota 7, sa abordeze o tipa perfecta, de nota 10? Da, chiar si barbatii chipesi au nesigurante. Aceste nesigurante nu pot fi indepartate, asa ca inceteaza sa te gandesti la asta. Fa ceva!

In continuare vei afla cum sa faci ca barbatii sa te abordeze si sa devii mai abordabila, in general.

1. Fii atenta la limbajul corpului.
Este important sa fii atenta la mesajul pe care il transmiti prin intermediul corpului tau. Evita pozitiile si gesturile care exprima: "stai departe!", precum incrucisarea bratelor si a picioarelor. In timp ce iti mentii intotdeauna o postura buna, evita sa stai intepenita cu ambele picioare fixate drept in podea. Aceasta postura semnaleaza ostilitate. Pe de alta parte, faptul ca stai sprijinita de un perete nu face decat sa arate lipsa de interes, dar si dispret.
  
2. Mentine contactul vizual corespunzator.
Cand oamenii devin agitati, acestia tind sa evite contactul vizual direct. In orice caz, evitarea contactului vizual arata de asemenea dezinteres si distanta. Pe de alta parte, privirile insistente indelungate pot parea nu doar nepoliticoase, ci si arogante si jignitoare. Invata sa flirtezi cu ochii; surprinde-i privirea si uita-te direct la el timp de aproximativ trei secunde. Apoi intoarce-ti privirea si zambeste. Dupa cateva minute, incearca acelasi lucru. Acest contact vizual simplu trimite un mesaj clar de interes.

3. Zambeste.
Zambetul este cel mai bun semnal, nu doar al interesului, ci si al accesibilitatii, care nu iti solicita fara prea mult efort. E posibil sa doresti sa practici zambetul in fata unei oglinzi pentru a te asigura ca zambetul tau arata natural si ademenitor. Nu e nimic mai rau decat un zambet fals care in mod clar spune ca pur si simplu exersezi "lista de gesturi". 
Invata sa zambesti cu ochii. Exceptand cazul in care auzi o poveste tragica, fapt care e o exceptie, nu renunta la zambetul tau, deoarece acesta e modul prin care barbatii te vor aborda cu succes.

4. Nu iesi cu grupuri mari.
Grupul cu care esti face o mare diferenta cu privire la cat de abordabila esti pentru un barbat. Cand iesi cu speranta de a intalni un tip, iesi cu o singura prietena, sau cel mult doua. Nu te inconjura de prea multe prietene, pentru ca e posibil sa fie intimidat sa faca prima miscare.
Pe de alta parte, daca te inconjori de prieteni de sex masculin, de asemenea, transmiti mesajul gresit: o femeie inconjurata de multi prieteni de sex masculin fie este luata, fie vorbeste deja cu cineva de care este interesata.
 
5. Fa prima miscare.
Uneori, indiferent ce faci, este greu sa faci in asa fel incat barbatul de care esti interesata sa te abordeze. Cand toate strategiile tale esueaza, ia in considerare faptul de a face prima miscare. Este in regula si uneori chiar de dorit sa fii tu cea care il abordeaza. 
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Leano...batting eyelashes
matrimoniale - membru fara poza

drivefree

  • Publicat Acum peste 2 luni
Suada Agachi a redat exact acest lucru, pot sa spus identic, intr-o emisiune televizata...
poza Albert9

Albert9

  • Publicat Acum peste 2 luni
Este bun articolul ... trebuie sa faca si femeia ceva daca nu vrea sa fie singura sau cu un tip naspa si mediocru
matrimoniale - membru fara poza

husky88

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pai de ce va intrebati cine le scrie? Un moderator care are misiunea simpla de a tine site-ul functional eventual sa mareasca numarul de accesari.
Ma intreb daca incurajarea userilor sa tina coada cat mai sus nu face parte tot din strategia site-ului. Daca userii isi gasesc prea repede perechea nu se mai face trafic.
Totusi probabil putem face noi o autoeducare prin posturi realiste pentru a ne putea ajuta reciproc in a descoperi ce putem corecta la noi in privinta cerintelor.
cod de securitate