Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Sunt multe persoanele care sufera, pentru ca atunci cand se termina o dragoste estivala nu mai e nimic de facut, dar senzatia de abandon, de a fi investit inutil propriul timp intr-un raport care nu are viitor e dura de digerat si depasit. Iata deci cateva sugestii pentru a merge mai departe cu propria viata, semnmate de Eliana Monti, fondatoarea celebrului club pentru suflete singure. Primul lucru de facut este sa traiti "cu ziua", fara a va face planuri de viitor, exercitiu care ar putea determina neliniste si singuratate. Credeti ca puteti s-o faceti? Este dificil si apoi va puteti simti inutili, dar trece, trebuie sa treaca.

"Adesea sunt mai ales femeile cele care se amagesc ca flirtul estival ar avea o urmare odata intorsi din vacanta si acest lucru, in multe cazuri, se inatampla chiar daca barbatul a trimis semnale clare lagate de propriile intentii." explica Eliana Monti, fondatoare clubului omonim pentru persoane singure.

Daca ati realizat ca si cealalta persoana nu e interesata va convine sa va indepartati de partener imediat ce vacanta s-a terminat. Trebuie sa evitati sa continuati a va intalni sau sa bombardati cealalta persoana su SMS-uri, apeluri telefonice sau scrisori. Daca se formeaza o obisnuinta va fi mai dificil sa va spuneti adio.

E important apoi sa va reluati cat mai repede propria viata sociala, cu vechii prieteni, dar si cu persoane noi. Primul lucru nu mai vorbiti de el sau de ea pentru cateva ore, apoi zile si va fi perfect pentru a cunoaste diverse persoane, si cine stie, poate intre o cunostinta si alta veti gasi persoana vietii voastre. Nu stati fermi sa asteptati, pentru ca sufletul pereche cu greu va va suna la usa daca nu-i dati adresa.

Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate