Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Oricat de sigura pe ea ar fi o femeie, la un moment dat tot cedeaza si se lasa dusa de val - sau mai bine zis de primul impuls, adica gelozia.

O alta femeie, mai atractiva, si-a facut aparitia sau partenerul nu mai este foarte interesat de ea investindu-si energia in alte activitati? Care sunt adevaratele motive pentru care femeile fac scene, tarandu-si partenerii in certuri interminabile?

Instabilitatea, caracterul imprevizibil al flirtului

Lumea flirtului si a intalnirilor poate fi uneori asa de cruda si nedreapta incat pana si cea mai sigura pe ea femeie se va simti vulnerabila la un moment dat. Asta se intampla mai ales atunci cand isi da intalnire cu un partener nou. Imediat dupa prima iesire impreuna, femeile incep sa-si puna intrebari care denota o totala nesiguranta: "Ma va mai suna?", "M-a placut?", "Ne vom mai vedea?", "Vom avea o relatie serioasa?.

Chiar daca vor sa para dure, tot isi vor verifica telefonul din cinci in cinci minute si mailul de cate ori au ocazia. Si chiar daca se afla la inceputul unei relatii, necunoscandu-si foarte bine partenerul, tot se vor intreba incotro se indreapta lucrurile. Asta spre deosebire de barbati, care sunt mult mai relaxati si iau lucrurile exact asa cum sunt.

Lipsa de interes din partea barbatilor

Oricat de insensibila ar parea o femeie la prima vedere, tot are nevoie de atentie din partea partenerului. In momentul in care barbatul de langa ea o neglijeaza, omite sa o sune, nu insista sa o vada, este pasiv si pare a fi neimplicat, femeia incepe sa se simta nesigura si sa-l chestioneze. De aici, incep certurile.

"E satisfacut de prestatia mea in pat?"

O alta intrebare care le macina pe femei pana la os si care confirma regula conform careia barbatii nu sunt singurii care isi fac probleme legate de prestatia lor sexuala. Si pentru ca se tem ca nu cumva sa se situeze sub nivelul vreunei foste, orice observatie venita din partea partenerului trebuie facuta cu maximum de atentie pentru a nu o jigni si a nu o determina sa-si piarda siguranta sexuala. In caz contrar va incepe sa suspecteze fiecare domnita din jurul lui ca ii ofera pe ascuns servicii sexuale mai de calitate.

"E interesat doar de mine?"

Majoritatea femeilor se tem ca nu cumva iubitul lor sa le insele. Astfel, daca el are cuvinte de lauda sau se uita admirativ la vreo alta reprezentanta a sexului frumos, va deveni suspect de infidelitate. Chiar daca uneori flirtul cu alte persoane poate fi nevinovat (daca ramane la acest nivel) este bine sa nu se intample sub ochii partenerei. Aceasta va incepe sa le urasca pe toate potentialele candidate la iubirea partenerului lor si, evident, sa faca multe crize de gelozie.

Sursa: csid.ro

Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate