Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
* Primul contact trebuie sa se realizeze cu un gest cordial si o privire nici sugestiva nici dezinteresata. Da-i de inteles ca observi
prezenta ei fara insa a o intimida.

* Dupa primul contact vizual, lasa sa treaca un timp si incearca din nou sa-i captezi privirea. Pune-i o intrebare obisnuita, ca unei oricare alte persoane de acelasi sex cu tine. Nu vei simti timiditate sau rusine, ea la fel, pentru ca intrebarea nu sugereaza nimic. Oricum, deja purtati o conversatie!

* Cand iti raspunde la intrebare incearca sa faci un comentariu nostim. Rasul e unul din indicatorii majori ai nivelului de acceptare stabilit cu persoana cu care am initiat o conversatie. Daca rade, suntem cu siguranta pe drumul cel bun.

* Dupa o conversatie scurta e nevoie de un moment de respiro. Retrage-te sa cauti un pahar, sau sa porti o conversatie cu un alt grup de prieteni, dar fara sa faci brusc acest lucru. Din locul in care te afli incearca s-o supraveghezi pentru a-i urmari miscarile. In acest fel poti testa daca te cauta cu privirea, daca e atenta la miscarile tale. 50% din arta seductiei se bazeaza pe aceasta observare.

* Dupa aceasta scurta pauza, care ti-a permis studierea reactiilor femeii in cauza, e momentul sa te intorci la "munca". Oricum, aceasta a doua  apropiere nu va comporta probleme intrucat s-a stabilit anterior o relatie in care sexualitatea n-a fost prezenta si femeia nu se va simti  intimidata, rusinata sau ostila. In acest punct, oricum pentru ea esti o persoana pe care relativ o cunoaste deja. Pe acesta baza poti sa-ti pui in practica intentia de a duce conversatia la un alt nivel. Incearca sa spui ceva dragut despre ea, dar fa-o cu tact fara a dramatiza. Va fi zambetul cel care iti va da de inteles posibilitatea de a o cuceri. Daca rade, stii ca esti pe drumul cel bun.

* Ajunsi la acest punct (conversand cu ea a doua oara) daca te gasesti intr-un grup de persoane, incearca sa te retragi intr-un loc unde sa  fiti singuri. Pentru a nu fi o miscare brusca, alege ca scuza muzica prea tare, fumul de tigara, faptul ca e cald. Daca te va insoti esti  deja pregatit pentru pasul urmator.

* Stand singur cu ea, intr-un balcon sau in gradina, e momentul sa lansezi atacul, dar schimband discursul, modul de a vorbi. Deja nu mai trebuie sa fii glumet sau aproape indiferent. Este momentul crucial pentru a o cuceri. Poti sa-i zici ca o consideri frumoasa, ca oricare barbat s-ar simti fericit si mandru sa o poata cuceri. Spune-i toate acestea privind-o in ochi fara sa eziti. La urma urmei a consimtit sa te insoteasca intr-un loc unde puteti fi singuri; dintr-un oarecare motiv este acolo langa tine. Uita timiditatea si cucereste-o.

* Dupa ce ai urmat pasii descrisi anterior, a venit momentul primului sarut. Asteapta momentul potrivit si apropiete incet, tandru de fata sa. In acest mod ii vei da o idee clara despre intentia ta astfel incat sa nu fie surprinsa in momentul unirii buzelor.

* Sarutul va fi pasional, dar fara sexualitate. Trebuie sa fie mai mult expresia dragostei decat a pasiunii. Primul sarut trebuie sa fie scurt doar cu buzele. Apoi indeparteaza-ti fata putin pentru a o privi in ochi dupa care mai sarut-o o data mai profund.

* In momentul plecarii de la petrecere, intalnire intre amici, discoteca, exprima-ti clar intentia de a o reintalni. Poti sa-i lasi adresa ta de mail, numarul de telefon sau sa fixezi deja o intalnire ulterioara.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate