Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Ai fost vreodată „vânată” de un bărbat mai tânăr? I-ai picat în brațe? Dacă da, înseamnă că ai avut șansa sau neșansa, depinde cum ai interpretat relația, de a trăi o poveste de dragoste absolut fascinantă. Cu bune și rele, o relație cu un bărbat mai tânăr este frumoasă, are toate ingredientele posibile, mai puțin stabilitatea și siguranța de care au nevoie femeile.

Nu îmi stă în fire să generalizez, însă mai devreme sau mai târziu aproape orice bărbat ajunge să dorească cu ardoare o femeie mai în vârstă decât el. Puteți să negați asta, dragi bărbați de pretutindeni, și eu și voi știm că femeia matură este personajul principal într-o fantezie erotică extrem de fierbinte. Chiar dacă sunt cinci, zece sau cincisprezece ani diferență, ideea de a fi cu o femeie matură este tentantă pentru orice bărbat. Dar să nu credeți că noi, femeile, suntem mai prejos. Și noi râvnim la bărbați mai tineri și-i dorim din toate punctele de vedere, mai ales fizic. Unele dintre noi suntem atrase de tinerețea, jovialitatea și spontaneitatea unui bărbat tânăr. Dacă nu am fi atrase de bărbați mai tineri și dacă acest fapt ar fi împotriva principiilor noastre, relațiile dintre un bărbat tânăr și o femeie matură nu s-ar mai petrece.

Femeile au o singură problemă: acceptăm un bărbat mai tânăr, ne avântăm cu bucurie într-o relație cu un bărbat mai tânăr, ajungem să îl iubim nebunește datorită avantajelor pe care vârsta tânărului le oferă, însă mai devreme sau mai târziu ajungem să vrem cu ardoare SIGURANȚĂ și STABILITATE – exact ceea ce un bărbat tânăr nu poate oferi. Tânărul este atât de fermecător tocmai pentru că se bucură de libertate. Dacă vei încerca să îl grăbești, să îi pui în cârcă greutatea unei relații prea serioase, s-ar putea să se retragă. Dacă îi îngrădești personalitatea debordantă și libertatea cu care s-a născut, cu siguranță o să se retragă.

Vârsta este doar un număr, însă diferența de vârstă își spune întotdeauna cuvântul. Nu de la începutul relației, dar cu cât lunile trec și relațiile înaintează, cu atât diferența de vârstă se va simți mai puternic. Femeile s-au născut pentru a deveni soții și mame. Încă de mici ele visează la prințul pe cal alb, la minunata nuntă, la numele viitorilor copii și așa mai departe. Bărbații nu își doresc familii din tinerețe. Sunt etape și etape pe care suntem datori să le parcurgem în viață. Dacă ardem etape și mai ales, dacă încercăm să determinăm un bărbat să ardă etapele care îi sunt hărăzite să le trăiască, ori îl faci să plece de lângă tine, ori îl transformi într-un bărbat pe care nu ți l-ai dori lângă tine.

De ce „vânează” bărbații tineri femei mature? Inițial dorința este pur fizică. Exact cum am spus mai sus, femeia mai în vârstă face parte dintr-o fantezie erotică foarte fierbinte. Nu vă închipuiți că el va dori să-și satisfacă cine știe ce capricii fizice. Deloc! El se va comporta firesc, frumos, însă ceva mai pasional decât este în mod normal în intimitate. De ce? Este ca și cum i-ai oferi unui copil prăjitura care îi place cel mai mult. Normal că o va devora imediat. La fel se întâmplă și cu bărbatul tânăr și femeia matură. Când visul lui devine realitate, se va comporta excepțional. Deși la început dorința lui este pur fizică, descoperind frumusețea unei relații cu o femeie matură, el va dori să mențină acea relație, însă în termenii lui. Atât timp cât nu îi impui și nu încerci să îl supui, tânărul te va iubi nebunește, cel puțin fizic, și va menține contactul viu.

De ce bărbații tineri vor femei mature? Pentru că sunt mult mai dezinhibate în intimitate. Pentru că se cunosc foarte bine și sunt în stare să-și asume faptele. Pentru că odată ajunse la o vârstă, părerea lumii nu mai contează. Pentru că nu sunt nevoite să răspundă în fața nimănui. Fiind independente din toate punctele de vedere, femeile mature devin mai atrăgătoare decât celelalte femei. Stabilitatea profesionale le conferă o siguranță de sine nemaipomenită, caracteristică de un magnetism aparte. Pentru că sunt misterioase, deștepte, amuzante, directe și dispuse să trăiască chiar și experiențe nebunești. Pentru că sunt de încredere și discrete. Pentru că nu se sfiesc niciodată să-și îndeplinească dorințele. Pentru că sunt capabile nu doar să iubească, ci și să gândească și să vorbească.

Nu vă imaginați că femeile mature sunt numai lapte și miere! Toate avem defecte și aproape toate suntem mânate de aceeași dorință supremă – aceea de a deveni neveste! Când dorința ei de a se mărita se ciocnește cu dorința bărbatului tânăr de a-și trăi viața la intensitate maximă, relație se încheie!

De ce bărbații tineri „vânează” femei mature? Răspunsul este ascuns în AND-ul lor! Nimeni nu le poate refuza această plăcere! Nu se cheamă răutate, egoism sau folosință, este o etapă a vieții lor, iar unele dintre noi acceptăm cu dragă inimă să devenim parte din această perioadă a existenței lor!

Cu drag,
Dama Fără Secrete

http://damafarasecrete.eu
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

blkoldsun_77

  • Publicat Acum peste 2 luni
Recunosc ca si eu am fost atras (si sunt inca)de femeile mai mari decat mine si am vazut in ele pasiune, stabilitate, maturitate. Fiind insa si de meserie am cautat o explicatie logica in aceast aspect. Freud credea ca barbatii care prefera femeile mai mature nu s-au maturizat pe deplin si au un complex Oedip nerezolvat. Altfel spus ei vad in femeia aceea matura un fel de mamica care poate sa-i indrume, sa-i ocroteasca si de la care pot invata lucruri noi. De fapt el credea ca in viata fiecarui barbat mama reprezinta prima femeie de care suntem atrasi. Pentru unii dintre noi acest complex se rezolva la pubertate. Altii insa raman inconstient urmariti de acest complex si isi cauta viitoare partenere care sa semene mamei naturale.
poza Valentin_lazar29

Valentin_lazar29

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am citit articoulul si pot spune ca in mare parte abordeaza corect principiile sau, ma rog, punctele dupa care noi, barbatii mai tineri tragem spre femeile mai mature.
E drept....ca sexual ca barbat, as fi mai atras de o femeie mai mare ca mine.
Am avut o relatie cu o femeie mai in varsta ca mine si pot spune ca a fost o experienta fantastica. Nu doar din punct de vedere sexual cat si ca abordare intelectuala.
Totul a fost la inaltime. De la discutii pe diferite teme...de fapt.. orice subiect de discutie putea fi abordat cu usurinta, pana la dezinvoltura sexuala.
As fi PENTRU o relatie de genul asta. Cu atat mai mult cu cat ar fi frumos sa se si concretizeze. Din pacate mentalitatea zilelor noastre nu e cu mult schimbata si nimeni nu prea vede cu ochi buni o asemenea relatie....
matrimoniale - membru fara poza

darada

  • Publicat Acum peste 2 luni
Poate gresesc dar barbatii tineri "vaneaza" femei mature, cel putin in Romania, doar in ultimii (cativa, poate zece) ani. Nu exista asa ceva in trecut, sau cel putin nu atat de "pe fata" si nu de atat de multe ori. Si ei nu erau chiar atat de tineri. Ce credeti ca a produs acesta crestere a numarului si dorintei lor? Si aici nu ma refer doar la barbati ci si la femei.
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Părerea mea : niciodată disperarea nu poate învinge dorința !!......
matrimoniale - membru fara poza

dama_fara_secrete

  • Publicat Acum peste 2 luni
@DrLove, sunt convinsă că ai învățat multe! Dar ca idee, și noi învățăm unele chestii de la voi, chiar dacă sunteți mai tineri. happy
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
dama,hai sa-ti spune ceva...din proprie experienta...in clipa cand,ca barbat tanar ajungi sa ai o relatie cu o femeie mai mare ca tine...acel barbat se maturizeaza....priveste viata,femeia(in general) si relatiile altfel....alaturi de o femeie matura inveti multe,iti daruieste din experienta sa de viata...cred ca...pe mine asta m-a atras la acea femeie mai mare ca mine....modul in care privea totul era pt mine o noutate....si crede-ma ca am avut ce invata de la ea
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Și ea ,însăși, știe că are dreptate !!....
matrimoniale - membru fara poza

dama_fara_secrete

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Epique, stiu ca ai dreptate! happy
matrimoniale - membru fara poza

dama_fara_secrete

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Epique, grea intrebare. Viata fericita pe care o vizualizez eu este aproape imposibila. happy
@Cami60, te sfatuiesc sa citesti si comentariile, ele intregesc articolul.
matrimoniale - membru fara poza

dama_fara_secrete

  • Publicat Acum peste 2 luni
@GicaGeo, pentru că nimeni nu rămâne neatins după o astfel de poveste! happy
cod de securitate