Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

4 semne ca un tip te place

La collegehumor.com, Jake Hurwitz lucreaza aproape numai cu barbati. Dar se pricepe si la femei (omul are 4 surori!). Asa ca l-am intrebat cum poti sa-ti dai seama cand un tip se indragosteste de tine. Si pe bune!

Am fost inconjurat de femei toata viata, si mi-am facut o idee despre cum ganditi. Dar, ca sa fiu sincer, sunt lucruri pe care pur si simplu nu le inteleg. Pentru ca nu asta e scopul articolului, o sa fiu scurt: iaurt inghetat (Ce?! Pana la urma tot inghetata o sa comandati!), posete mici (Ne cereti noua sa va tinem portofelul, telefonul si cheile, deci ce naiba aveti in ele?) si (Asta chiar ma innebuneste.) chestiile complet irelevante pe care le analizati cand vreti sa va dati seama daca un tip va place.

Asa ca e de datoria mea sa va dezvalui exact lucrurile la care ar trebui sa fiti atente. Iata ce facem cand ne indragostim!

Va dam mesaje intre pranz si ora 17
Nu frecventa mesajelor arata interesul unui tip (presupunand ca ati avut deja cateva intalniri). Ceea ce conteaza e CAND le trimite.

Inainte de pranz e ciudat... Adica, are o slujba, nu?

E bine daca le da intre pranz si ora 17. A asteptat destul incat sa nu para disperat, dar lasa destul timp la dispozitie pentru eventuale planuri.

Daca a trecut ora 17, inseamna ca nu s-a gandit suficient de mult la tine sau ca celelalte planuri ale lui au esuat si vrea sa iasa din casa.

Orice dupa ora 23 = se gandeste doar la sex. Daca iti da un mesaj la 4 dimineata cu: "cf sqmpo am baut cva si vr s te vad", uita de el. De fapt, poti sa chemi si politia!

Ne purtam frumos cu prietenele voastre
Ne-am uitat la "Totul despre sex" (Nu mai spuneti nimanui!) si stim cata influenta are parerea amicelor voastre.

Daca un cocktail ne ajuta sa ne facem placuti, ne vom sacrifica. Speram si ca le vom dezlega limbile si ne vor spune cateva povestioare amuzante despre voi.

Povestile acestea arata ca stiti sa va distrati. Vom rade in hohote de evenimentul din facultate la care v-ati ametit si i-ati facut avansuri decanului.

Dar aveti grija: daca prietena cea mai buna ne spune de petrecerea la care v-ati imbatat atat de rau incat v-ati sarutat cu toti baietii din camera, s-ar putea sa va judecam…

Va scoatem in oras ziua
Daca va scoate la un bar aproape de casa lui, planuieste ceva. O sa va ameteasca suficient incat sa fiti de acord sa va intoarceti la el acasa…

Cineva care va invita la un pranz nevinovat vrea sa va cunoasca. Si mai bine, crede ca sunteti indeajuns de dragute incat sa nu fie nevoie sa va filtreze chipul prin bautura si lumina slaba.

Puncte bonus daca vine in apropierea domiciliului vostru.

Inca ceva: nu suntem lenesi cand va cerem sa sugerati un restaurant. O facem pentru ca ne garanteaza ca va veti simti bine. Daca e sa alegem noi, s-ar putea sa ajungem intr-un loc nu prea romantic.

Va trimitem mailuri
Am auzit multe amice plangandu-se ca un tip le-a trimis un mail in loc sa le sune. Nu o lua ca pe un semn rau!

Daca ti-l trimite in timpul zilei, o face pentru ca e stresat, iar tu reprezinti o evadare placuta.

Fereste-te de tipii care prefera mesaje pe Facebook. Barbatii folosesc aceste servicii ca pe niste distractii, si sunt sanse ca tu sa nu fii singura care primeste mesajele respective. Cu siguranta are in lista de "prieteni" numai tipe sexy si imbracate sumar pe care spera ca le va dezbraca in curand…

Sursa: cosmopolitan.ro
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate