Regulament
Bloguri

Matrimonializeaza-ma!

Privesc, citesc si trebuie sa recunosc faptul ca de cele mai multe ori e frumos. Este totusi o problema! Ce caut eu aici, este intrebarea pe care mi-o tot pun! De fapt ce cautam cu totii?

O sa spuneti ca am luat-o razna? Da, si voi continua in acelasi ton. Am sa ies un pic din tipare si am sa intreb simplu: ce cautati cu totii? O pereche, un iubit, o viitoare sotie? Daca da imi permit sa cred ca discutiile cele mai "decente" pot fi finalizate cu o casatorie care cu putin noroc poate fi de lunga durata. Asadar, ma rog sa discutam impreuna si sa vedem care ar fi modul cel mai usor prin care am putea sa ne apropiem mai mult.

Cand spun "apropiem" ma refer la ruperea granitei textuale a simplei si banalei conversatii. Am incercat asta de cateva ori cu peroane care declarau sus si tare ca isi doresc sa isi gaseasca perechea "perfecta" alaturi de care sa isi traiasca tot restul zilelor. Efectul? Un mare "NU" sau un "PA" incredibil de misterios. Oare a incerca sa cunosti pe cineva e atat de ingrozitor?

Daca se gandeste cineva ca dramatizez atunci am sa fiu mai dulce si am sa spun ca o posibila apropiere intre doua persoane se poate face simplu insa nimic si nimeni nu poate fi caracterizat sau etichetat dupa cateva propozitii de cele mai multe ori banale. Cert este ca granita dintre banal si apropiat nu poate fi trecuta in cateva fraze iar ideea de a vorbi de "ma imulte ori" imi da senzatia de rutina.

Sunt curios ce crede fiecare despre modul in care doua persoane se pot apropia. Cat de repede, dupa cate propozitii, in ce mod si in functie de ce argumente.

Nu am scris aceasta postare la modul acuzativ ci mai degraba la cel retoric. Pentru unii poate fi o provocare, insa eu vreau sa vedem reactii si sa discutam asupra lor. Ce spuneti?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Lume_lume

  • Publicat Acum peste 2 luni
Viorela, tu stii ca te apreciez corect.
Faceam un joc de cuvinte.
Indiferent ce se spune, cand diferenta (reala) de scoala este mare, mai tarziu aceasta realitate va conta. Frumusetea fizica, daca nu este dublata si de frumusetea interioara, nu va reusi singura sa tina relatia.
matrimoniale - membru fara poza

Lume_lume

  • Publicat Acum peste 2 luni
Termina, Viorela!
Ai face fata cu brio tentatiilor mele!
Iar cu chestia cu noua clase, sa-ti spun una adevarata.
O cucoana de 40 facea scoala de soferi. O bunaciune, ce mai! Avea trei copii cu un domn inginer care o luase de nevasta pentru ca era aratoasa. In privinta inteligentei, conducerea nu se lipea de ea. Nici la teorie, nici la practica!
Soacra nu inceta sa se minuneze cum de a luat fi-su o asa frumoasa si proasta. Insista in aprecieri cu balacareli.
Tipa, care ma cunostea, a insistat sa-i pun o pila sa ia si ea carnetul. I-am spus ca stiu pe unul dar, ala cand o vedea-o o sa vrea sa-i traga macar un numar.
"Si cum sa fac?", mi-a zis ea. "M-am saturat sa zica soacra-mea, mereu, ca sunt proasta!".
"Ii dai o bucata si se rezolva.", i-am raspuns.
"Inainte sau dupa?'.
"Inainte, altfel n-o sa vrea!".
"Si daca ii dau degeaba?!".
"Eeeh, asta-i riscul tau!".
Continuarea n-o mai stiu. Imi spusese ca nu-si inselase niciodata sotul, dar din cauza soacrei si a carnetului...
matrimoniale - membru fara poza

Cristian1980

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu caut relatii de scurta durata sau de lunga durata happy
E un DAT ca sa fie genu` asta de "situatii"
Probabil atrag asta, eu insumi fiind la fel cumva.
La fel pt toata lumea
Nu ai cum sa atragi altceva doar pt ca vrei relatie "lunga" decat daca fortezi si evident rezulta : nimic cu nimic.
Resursa umana e incontrolabila happy
matrimoniale - membru fara poza

tomass

  • Publicat Acum peste 2 luni
Toti vorbim despre dragoste, iubire, o cautam si speram sa o gasim. Atunci cand o gasim ce facem!? Exact ce stim mai bine! Continuam sa cautam alte si alte lucruri care sa ne tina ocupati reusind astfel performanta de a ignora din culpa ceea ce avem mai de pret. Mie imi place dragostea! E foarte frumoasa, dulce si aduce multa fericire iar toate piedicile care apar in calea unei relatii solide, consider ca sunt urmarea actiunilor noastre de zi cu zi. Am sa incerc sa fiu mai atent!
matrimoniale - membru fara poza

Lume_lume

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu mai puneti punctul pe i! Puneti-l si pe j (si el are punct deasupra)!
Emill are dreptate. La recensamantul din 1901, eram pe Terra un miliard. Acum suntem peste 7.
Dragoste, iubire, reguli? Sa nu fim nedrepti cu generatia tanara! Si ea viseaza la dragostea ideala, si-o doreste.
Din nefericire, incep sa primeze nevoile de baza: mancare, imbracare, incaltare. Minunatul Pamant, pe care Dumnezeu ni l-a dat asa de frumos, incepe sa prezinte dezechilibre. Iar distrugatorul om nu se poate opri. Ma gandesc cu rezerve la viitor.
matrimoniale - membru fara poza

Lume_lume

  • Publicat Acum peste 2 luni
Doamna HelenViolett, ce mai faceti?
matrimoniale - membru fara poza

tomass

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumesc pentru observatie. Data viitoare am sa fiu mai atent si sper ca "acum" ai sa treci cu vederea. winking
matrimoniale - membru fara poza

tomass

  • Publicat Acum peste 2 luni
Gandul de SOCIALIZARE, ma duce la filmele pe care le vedeam la cinema impreuna cu prietenii, la intalnirile de la cofetarie si la jocurile de pe strada cand ne apuca destul de tarziu. Azi am evluat atat de mult fata de acele vremuri incat ai impresia ca s-au intamplat foarte demult. Totusi, internetul si socializarea aici are foarte multe parti bune. Are si parti negative dar in general tonul cred ca este unul pozitiv.
matrimoniale - membru fara poza

tomass

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cam multi de "nu",... dar toti intemeiati. Ar trebuie cineva sa nea de-a si definitia socializarii (asa cum o stie el sau ea)
matrimoniale - membru fara poza

tomass

  • Publicat Acum peste 2 luni
Un punct de vedere general care multumeste pe toata lumea. Luat in particular fiecare caz problema se complica, nu?