Regulament
Bloguri

un semn de intrebare...

oare ce ar trebui sa faca un barbat care ar dori pe cineva linga el?nu sunt convins ca am facut mult dar fata de altii consider ca sunt un tip civilizat,cu bun simt dar..fara un suport financiar consistent!nu vreau sa spun ca doamne fereste femeile sunt materialiste,nici vorba,ori am eu ghinion ori....ma depaseste!cu siguranta ca voi fi apostrofat dar...nu am facut ceva care sa mi fie rusine,sunt doar un om cinstit care a incercat sa gaseasca pe cineva!multumesc!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza emilromania

emilromania

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am ajuns oare sa calcam in picioare tot ce reprezinta liantul unei casnicii si anume dragostea, iubirea si buna intelegere pentru o amarata de gramada de bani care pana la urma tot se duc si vom ramane cu ce ?? Vedeti voi...poate ca in ADN-ul acestor "creaturi" care ar trebui sa fie divine, pentru ca au fost create ca sa fie iubite si sa iubeasca la randul lor, nu ca sa verifice buzunarul au avut loc schimbari dramatice si atunci ajung sa calce in picioare toate povetele date de batranii care spuneau "voi sa fiti sanatosi si sa va iubiti ca in rest le faceti impreuna pe toate". ALOOO lume, ce se intampla cu rasa umana ???
poza emilromania

emilromania

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stimati colegi de suferinta...Nu stiu sigur ce se intampla cu femeile din ziua de astazi, deoarece acelasi lucru am patit si eu ca si voi ,cu toate ca sunt aceleasi femei (ma refer aici la cele trecute de tinerete atunci cand se gandesc numai la contul bancar) care acum 20-30 ani se casatoreau din dragoste si culmea este ca mai si credeau in ea. Oare ce se intampla cu lumea de azi ?
poza Grunwald

Grunwald

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Subscriu Tavi33