femeie fara poza

briliant

Varsta:
47 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Timisoara,
Romania 
Ne este atât de uşor să vedem oamenii din exterior şi să judecăm. Uităm complet de oglinzile din sufletul fiecăruia, nu încercăm să le descoperim şi etichetăm oamenii uşor, simplu doar din ceea ce se vede. Fiecare om are durerile lui, răni care nu se văd, răni vindecate, răni care încă mai sângerează… fiecare om are lacrimile lui, dureri nespuse. Ne e uşor să ne oprim doar la imagine.
Oamenii au nevoie de oameni. Oamenii au nevoie nu doar de cuvinte, uneori şi de fapte, oamenii au nevoie de dragoste, au nevoie de susţinere, să ştie că lângă ei există suflete. În jurul nostru sunt oameni cărora le plânge sufletul. Vezi lucrul ăsta? Sunt oameni căzuţi, care au nevoie să îi ajuţi, sunt oameni care au nevoie de o simplă întrebare: eşti ok?
Uneori suntem surzi la durerea altora, uneori nu vedem lacrimile celorlalţi, uităm de cuvinte, de fapte, de suflete. Oamenii nu sunt doar ceea ce vezi, oamenii sunt suflete, dureri, tăceri.
Sunt un suflet în căutarea sufletului pereche.
femeie fara poza

camyy

Varsta:
35 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Timisoara,
Romania 
O femeie activa,slabuta,care incearca sa isi gaseasca o persoana potrivita.
Am simtul umorului
poza marianaprodan

marianaprodan

Varsta:
57 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
viena,
Austria 
sunt o femeie de 46 de ani lucrez in VIENA ci si ingrijitoare la batrani,sunt vaduva de 3 ani,am 2 copii de 26-29 de ani sunt pe picoarele lor.
deaccea caut un barbat care sa imi fie alaturi,viata e frumoasa si merita traita,am observat ca sa fii singur nu este deloc placut.
Numele meu de fb. este marianaprodan,sau skipe prodanmariana2013