Regulament
Bloguri

Va pasa de Romania?

Galopeaza catre noi europarlamentarele. Va intereseaza? Veti vota? Sau… va doare la basca daca ajung acolo un Becali, un Severin, un Vadim, o EBA?

Aveti idee cate mii de milioane de euro pot fi obtinute pentru tara si dezvoltarea ei, ce parteneriate si proiecte benefice pentru romani pot fi incheiate daca ne reprezinta oamenii potriviti? S-a facut totul sa nu poata candida independenti. Ceea ce se cere unui om pentru europarlamentare (100.000 de semnaturi din toate judetele tarii) depaseste posibilitatile unuia care nu are oameni destui, care nu are fonduri… asadar se poate candida numai cu sustinerea unui partid.

Dar am vazut si o chestiune interesanta. Ecologistii, in parteneriat cu Radu Moraru (si, evident, Nasul TV) ofera posibilitatea de a candida pe listele lor oameni de valoare din societatea civila. E un lucru cu adevarat bun, daca e inteles asa cum a fost el gandit - ofera posibilitatea celor care au demonstrat ca stiu si ca pot si ca nu-s vanduti politic de a ajunge in P.E. si de a ne ajuta pe noi, romanii, de acolo.

Deci, votati? Votati inteligent? Aveti opinii?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
sad
Androneasca? EBA din nou??? Bleah...
matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
Daca se mai uita cineva happy, in asteptarea listelor finale.
http://lacoltulstrazii.ro/2014/03/18/eu- … nare/
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Barbatsimplu, ia intra tu pe http://monicamacovei.eu/ pe http://renateweber.eu/ sau http://ramona-manescu.ro/europarlamentar … ania/ ... vezi cam ce au invartit aceste doamne in P.E.
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Licaram: a te documenta, a vedea dincolo de fatada, a nu lua de bun tot ce ofera media... eeee, multa apa va mai curge pe Dunare pana sa fie ceva normal nu exceptia. Pacat si de jurnalismul prost facut: s-a uitat una din regulile simple invatate in facultate: orice informatie se verifica din minim doua surse (credibile).

@Sexisgood: opiniile sunt facute sa se modifice pe masura ce apar elemente noi happy Salut pasul inainte happy
matrimoniale - membru fara poza

licaram

  • Publicat Acum peste 2 luni
ma abtin de la a comenta argumentat pe subiect; votul ... este secret, indiferent de directie; observ tendinta directiei ...
ma `nerveaza tare ca nu sunt ruda de politician:big grin
mi-a placut pertinenta tuturor comentariilor, regret ca nu ader la ... apartenenta, simpatie, impuls.

offf, doamne ... exista atata informatie - documentata, nu ce spune media - exista fapte, iar unii prefera doar sa propage ecoul ...
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
47 miliarde de euro maxim disponibili in perioada 2014-2020.

"Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
"Nicio lectie invatata din implementarea programelor in perioada 2007-2013, in multe sectoare" - constata, textual, analiza serviciilor Comisiei Europene asupra proiectului de Acord de parteneriat trimis de Bucuresti Bruxelles-ului.

http://cursdeguvernare.ro/exclusiv-scris … .html (mercic Hydra happy )

Acum intelegeti de ce e important pe cine alegem???? Si de ce e important sa votam???
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Un om ca tine: de ce pe matri? Fiindca aici gasesti tot felul de oameni cu fel de fel de pareri... adevaratul electorat happy De la cel cu 4 clase la cel cu doctorat. Vrei sa iei pulsul tarii? Intri pe matri.
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
O pagina din istoria nescrisa a Romaniei sau cum se fac tratate de catre PSD-isti

''Severin: "Insula Serpilor, virgula, belongs to Ucraine"!

Severin a intrat in camera de la MAE unde se executa colationarea textului Acordului si a spus ca are o propunere, la care Buteiko, seful delegatiei ucrainene, a avut un gest nervos, trantindu-si ochelarii pe masa. Propunerea adresata de ministrul de Externe roman a fost: in randul patru de jos se pune virgula, dupa Insula Serpilor, si se adauga "care apartine Ucrainei". Lui Buteiko nu i-a venit sa creada si s-a adresat in rusa - paftarite pajalusta Ð repetati, va rog!, iar Severin a reiterat fraza, dupa care Buteiko a reluat discutia, in engleza, murmurand - Isle of Serpents, comma, "belongs to Ucraine"! Batranii taranisti au vrut sa voteze contra textului Tratatului, de aceea prevederea legata de Insula Serpilor a fost introdusa in Acordul conex. Dumitru Ceausu, i-a "prelucrat" pe taranisti sustinand ca "Romania, pentru a intra in NATO, trebuie sa priveasca in viitor si sa renunte la trecut". S-a dovedit insa ca a fost o cacealma pretextul cedarilor catre Ucraina in schimbul intrarii Romaniei in NATO la Madrid. Poporul roman insa nu a fost intrebat Ð prin referendum - daca este de acord sa cedeze Insula Serpilor, o parte a teritoriului national romanesc, ucrainenilor. Ceea ce incadreaza mani****rile celor din MAE si ale ministrului Adrian Severin la rubrica tradare nationala.''

text preluat de pe
http://insulaserpilor.info/MareaTradare. … e.asp
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
barbatsimplu, rolul unui europarlamentar nu este numai de a vota ca maimuta dar si de a face propuneri parlamentare favorabile tarii din care provine, de a fi capabil sa convinga restul votantilor din PE sa-i sustina propunerea, acum sa ne gandim la ce putere de convingere are un Becali, o EBA, un puscarias ce a dat cadou insula serpilor Ucrainei si ma refer la Severin... asta este rolul unui europarlamentar sa apere interesele Romaniei prin instrumentele ''democratice''. De acea trebuie sa alegem oameni care pot dovedi ca au aceste capacitati, care pot sa sustina o propunere si pot convinge oameni ca acea propunere trebuie votata.
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
H7gh3picomole4, Cybele a ales sa se sacrifice pt Romania dar reprezentata de mine, fi barbat fratioare si accepta, stiu este tareee greu .....dar nu te intrista poate parcele iti pregatesc si tie o alta zeita ce iti va oferi un loc pe altarul ei personal, porcule ce esti olling on the floor