Regulament
Bloguri
Fiindca am ramas in coada de peste ultima oara, voi relua discutiile de la ultimile postari.

Subiectul pe scurt: cum de a evoluat omul atat de rapid de la o creatura primitiva, neajutorata si limitata la homo sapiens sapiens.

Dord: “Hydra, cand aud de divinitate (cu exceptia discutiilor referitoare la legende si mituri antice), mi se zbarleste mintea si scot ghearele mai abitir ca felinele...

De fapt nu exista un camp Kirlian, ci o metoda descoperita de acesta de a face fotografii in prezenta unui camd electric de inalta frecventa, pe care apare aura ce inconjoara orice este viu (nu numai omul, ci si animale, insecte, plante, etc).
Sunt oameni ce au abilitatea de a "vedea" aceasta aura, fara nici un sprijin tehnologic.
Aparitia, incepand cu anii '80 a noilor forme de materializare a aurei NU este o teorie, ci rezultatul unor observatii directe, deci sunt fapte.

http://ro.stiri.yahoo.com/piramida-ener … 50750.html "

Hydra: "Dord, divinitatea este doar forma prin care oamenii au tradus ce nu puteau intelege.. Kirlian, credea ca haloul de lumina care apare in jurul obiectelor este un fel de aura, mai exact “forta vitala” sau “campul energetic al fiintelor vii”. Iar aceasta aura ar fi influentata de starea fizica sau emotionala a subiectului, putand inclusiv arata anumite probleme de sanatate. Primul lor studiu in acest sens a fost publicat in 1961, in Revista de Fotografie Stiintifica Aplicata.

...daca privesti cu atentie poza cu piramida de din jurul sfinxului o sa vezi ca este o imagine suprapusa a celei din egipt un fals grosolan: http://in2itiveblog.files.wordpress.com … pt-129.jpg
...ia sa vezi piramida : http://buceginatura2000.wordpress.com/20 … quot;

Blue_potter74 "Simplu, nu au existat verigi lipsa; multe lucruri nu sunt intelese si puse in ecuatie in mod coerent si logic. ..... cert este ca nu stim exact, cum intr-o perioada asa de scurta, aprox 100000 de ani, dintr-un om primitiv, s-a ajuns la o varietate asa de mare de indivizi.
Interesante sunt si legendele cuprinse in vechile scrieri cunoscute azi precum Vedele, Enuma Elish Epopeea lui Gilgamesh.
....De aceea, cred eu, ca raspunsul nu tine de logica, si mai degraba, de lipsa acesteia poate nu a fost nici o evolutie dintr-un "stramos comun" poate au existat mai mult subspecii la originea omului modern."

Emill: "Teoria evolutionista este incompleta si nesatisfacatoare. Oricum ea nu-si propune si nu da raspuns cum a aparut viata pe pamant.
Daca exista un "creator" eu sunt convins ca nu "el" a creat materia, atomul sau timpul. Deci nu este omnipotent si omniprezent si oricum il doare in cot de noi! tongue "
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
olling on the floor pentru ce?

Sarind peste viteza, peste altele relative, spune-mi: nu crezi ca exista un adevar isoric absolut? Si ca modul in care a fost relatat sau in care a ajuns la noi este partea relativa?
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Radu, ma doare capul big grin si absolut si relativ....
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Adevarul istoric absolut exista, este greu sa ajungi la el. O calatorie in timp ne-ar arata exact cum a evoluat omul in timp, fara a mai avea indoieli. Fara asta, ne expunem fiecare teoriile si atat. Dar e interesant big grin
Relativa este interpretarea lui... aia se face in functie de valorile personale happy
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dord, ce am scris acolo era postarea adminului pe blog happy
Dar n-am verificat, am luat-o de buna big grin
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emill, eu ti-am spus ca religia nu e neaparat rea. Ci scopul in care e folosita. Stiu foarte bine tarele ei.

Blue_potter, s-a ajuns aici fiindca vorbind de om si evolutie, automat se ajunge la ideea ca este interventia lui Dumnezeu happy

Deceneu, adu-ti aminte de vechiul testament, in legile si poruncile catre oameni: sa iubesti pe Domnul... sa nu uiti pe Domnul ... sa te temi de Domnul... sa nu te duci dupa alti dumnezei caci Domnul este un Dumnezeu gelos in mijlocul tau... Deci: iti poruncesc sa ma iubesti happy
poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
cum nu exista adevarul absolut?!?... adevarul este adevar... sistemele de referinta difera
poza petrepetre87

petrepetre87

  • Publicat Acum peste 2 luni
teoria evolutionista era complet nesatisfacatore !
poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cybele, cunosti mai bine istoria decat mine. Poti sa spui cum am trecut de la credintele stravechi, "autohtone" ( si nu ma refer doar la noi, romanii ) la cele "moderne"?
Cum a fost cu crestinizarea, parca prin ordin de la rege? Si inchizitia! Pfff...Saracii oameni mai trebuia sa dea bir si la popi, nu numai la "stapan"! sad Ca sa-si asigure un locsor in rai!
p.s. Ar trebuii sa devin comerciant de teren de pe Luna! Cumpar angros si vand en detail la romanasii nostrii.olling on the floor
Oare s-ar gasi cumparatori? Eu spun ca da! big grin
poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cybele, cel puternic supravetuieste. O comunitate este totdeauna mai puternica decat individul. "buna/dreapta cugetare, adevarul si dreptatea, devotamentul si iubirea..." te ajuta sa formezi o comunitate "sudata", puternica mai apt pentru supravetuire.

Ma folosesc iarasi de citat deoarece descrie mult mai bine, ceea ce as vrea sa zic, decat ar putea cuvintele mele.

"Religia - o frază de dânşii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,
Căci de-ar lipsi din inimi speranţa de răsplată,
După ce-amar muncirăţi mizeri viaţa toată,
Aţi mai purta osânda ca vita de la plug?

Cu umbre, care nu sunt, v-a-ntunecat vederea
Şi v-a făcut să credeţi că veţi fi răsplătiţi...
Nu! moartea cu viaţa a stins toată plăcerea -
Cel ce în astă lume a dus numai durerea
Nimic n-are dincolo, căci morţi sunt cei muriţi."
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cursul s-a incheiat dragi studenti, pentru intrebari punctuale va astept la seminar olling on the floor

Intrebare punctuala atunci: ti-a folosit la ceva cunoasterea aceasta profunda despre energii, chestiuni extrasenzoriale si toate cele?