Regulament
Bloguri
Fiindca am ramas in coada de peste ultima oara, voi relua discutiile de la ultimile postari.

Subiectul pe scurt: cum de a evoluat omul atat de rapid de la o creatura primitiva, neajutorata si limitata la homo sapiens sapiens.

Dord: “Hydra, cand aud de divinitate (cu exceptia discutiilor referitoare la legende si mituri antice), mi se zbarleste mintea si scot ghearele mai abitir ca felinele...

De fapt nu exista un camp Kirlian, ci o metoda descoperita de acesta de a face fotografii in prezenta unui camd electric de inalta frecventa, pe care apare aura ce inconjoara orice este viu (nu numai omul, ci si animale, insecte, plante, etc).
Sunt oameni ce au abilitatea de a "vedea" aceasta aura, fara nici un sprijin tehnologic.
Aparitia, incepand cu anii '80 a noilor forme de materializare a aurei NU este o teorie, ci rezultatul unor observatii directe, deci sunt fapte.

http://ro.stiri.yahoo.com/piramida-ener … 50750.html "

Hydra: "Dord, divinitatea este doar forma prin care oamenii au tradus ce nu puteau intelege.. Kirlian, credea ca haloul de lumina care apare in jurul obiectelor este un fel de aura, mai exact “forta vitala” sau “campul energetic al fiintelor vii”. Iar aceasta aura ar fi influentata de starea fizica sau emotionala a subiectului, putand inclusiv arata anumite probleme de sanatate. Primul lor studiu in acest sens a fost publicat in 1961, in Revista de Fotografie Stiintifica Aplicata.

...daca privesti cu atentie poza cu piramida de din jurul sfinxului o sa vezi ca este o imagine suprapusa a celei din egipt un fals grosolan: http://in2itiveblog.files.wordpress.com … pt-129.jpg
...ia sa vezi piramida : http://buceginatura2000.wordpress.com/20 … quot;

Blue_potter74 "Simplu, nu au existat verigi lipsa; multe lucruri nu sunt intelese si puse in ecuatie in mod coerent si logic. ..... cert este ca nu stim exact, cum intr-o perioada asa de scurta, aprox 100000 de ani, dintr-un om primitiv, s-a ajuns la o varietate asa de mare de indivizi.
Interesante sunt si legendele cuprinse in vechile scrieri cunoscute azi precum Vedele, Enuma Elish Epopeea lui Gilgamesh.
....De aceea, cred eu, ca raspunsul nu tine de logica, si mai degraba, de lipsa acesteia poate nu a fost nici o evolutie dintr-un "stramos comun" poate au existat mai mult subspecii la originea omului modern."

Emill: "Teoria evolutionista este incompleta si nesatisfacatoare. Oricum ea nu-si propune si nu da raspuns cum a aparut viata pe pamant.
Daca exista un "creator" eu sunt convins ca nu "el" a creat materia, atomul sau timpul. Deci nu este omnipotent si omniprezent si oricum il doare in cot de noi! tongue "
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
olling on the floor pentru ce?

Sarind peste viteza, peste altele relative, spune-mi: nu crezi ca exista un adevar isoric absolut? Si ca modul in care a fost relatat sau in care a ajuns la noi este partea relativa?
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Radu, ma doare capul big grin si absolut si relativ....
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Adevarul istoric absolut exista, este greu sa ajungi la el. O calatorie in timp ne-ar arata exact cum a evoluat omul in timp, fara a mai avea indoieli. Fara asta, ne expunem fiecare teoriile si atat. Dar e interesant big grin
Relativa este interpretarea lui... aia se face in functie de valorile personale happy
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dord, ce am scris acolo era postarea adminului pe blog happy
Dar n-am verificat, am luat-o de buna big grin
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emill, eu ti-am spus ca religia nu e neaparat rea. Ci scopul in care e folosita. Stiu foarte bine tarele ei.

Blue_potter, s-a ajuns aici fiindca vorbind de om si evolutie, automat se ajunge la ideea ca este interventia lui Dumnezeu happy

Deceneu, adu-ti aminte de vechiul testament, in legile si poruncile catre oameni: sa iubesti pe Domnul... sa nu uiti pe Domnul ... sa te temi de Domnul... sa nu te duci dupa alti dumnezei caci Domnul este un Dumnezeu gelos in mijlocul tau... Deci: iti poruncesc sa ma iubesti happy
poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
cum nu exista adevarul absolut?!?... adevarul este adevar... sistemele de referinta difera
poza petrepetre87

petrepetre87

  • Publicat Acum peste 2 luni
teoria evolutionista era complet nesatisfacatore !
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cursul s-a incheiat dragi studenti, pentru intrebari punctuale va astept la seminar olling on the floor

Intrebare punctuala atunci: ti-a folosit la ceva cunoasterea aceasta profunda despre energii, chestiuni extrasenzoriale si toate cele?
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dar ce spui tu nu este nimic nou doar imbracat in cuvinte alambicate si lipsite de obiectivitate happy ex. febra... radiatie termica... indica o instabilitate chimico fizica, un razboi practic al organismului ce ridica temperatura pt a ucide infectia ... daca privesti campul vei vedea rosu mult, corect ?
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dord, cabana Babele, fix in fundul sfinxului olling on the floor Si mai e una mica langa, am uitat cum ii zice