Regulament
Bloguri
"Eu sunt conservator, ştiţi, adică dreapta, dreapta. Şi fiind conservator eu ştiu că vine iarna, o să fie frig. Din asta nu a murit nimeni....
Chiar nu ştiu, nu am niciun element în plus faţă de premier (...) Dacă primul ministru v-a spus că nu ştie nimic de vreun proiect de ordonanţă, bineînţeles că nu ştiu nici eu, că nu pot şti eu care nu sunt membru al Guvernului mai mult decât ştie primul ministru", a replicat liderul PNL.

Sursa: http://mediafax.ro/social/antonescu-fiin … 63728

M-a blocat...
Am senzatia ca ne rostogolim la vale, ca nu ne vom opri decat (daca avem noroc) sub talpa cuiva si ca vom fi bucurosi sa stam acolo, lipiti de crampoanele vreunuia mai mare si mai milos.
Ne-am pierdut tot ce am avut bun si frumos ca natiune? Ne taram supravietuind de pe o zi pe alta si acceptam toate mizeriile. Inclusiv sa fim condusi de astfel de oameni valorosi.

P.S. Da doamnelor si domnilor... stiu, dezamagitor! Nu e ceva pentru matri: nu e un subiect delicat de dragoste, nu deplang singuratatea fiintei, nu am scris prima propozitie (S+P+C) ce mi-a trecut prin minte pe post de blog. Cel mult e un subiect despre sex: cum e f.... in dos poporul roman si cum se preface ca-i place si ca mai vrea.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

souvenir

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dord si Stefania, porniti la adunat semnaturi. faceti o balanta care sigur va aduce alt succes pe bloguri:happy

Potrivit articolului 74 din Constitutie, “initiativa legislativa apartine (…) unui numar de cel putin 100.000 de cetateni cu drept de vot” iar “cetatenii care isi manifesta dreptul la initiativa legislativa trebuie sa provina din cel putin un sfert din judetele tarii, iar in fiecare din aceste judete, respectiv in municipiul Bucuresti, trebuie sa fie inregistrate cel putin 5.000 de semnaturi in sprijinul acestei initiative”.

sa nu spuneti ca nu v-am spus:tongue
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Netragem din daci, asta ne incalzeste.

Enigma, oameni binevoitori si altruisti au ales special sa nu dea caldura, pentru a ne bucura mai bine de cel de langa noi (doar frecarea materiei genereaza caldura); vezi, pe Sou nu o iubesc la fel de mult olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

souvenir

  • Publicat Acum peste 2 luni
ei ... si cu tine Cyb ... cu cat se adancesc lipsurile, grijile, cu atat suntem priviti ca popor binecuvantat ... puterea de a duce greul.

etet, am caldura din septembrie; dorm cu geamul rabatat iar la intretinere s-a acumulat ...
poza mariusstefan

mariusstefan

  • Publicat Acum peste 2 luni
Serbati Anu' Nou de Paste, caci Craciunu' e o gluma
Si daca sufla foamea dragii mei, mestecati guma
Cand toate se-aduna, inca sperati, stati dupa gard ca la zoo
Prea multi romani isi pun speranta-n 6 din 49
Satui de viata sarmanii, vor sa se stinga
Spre disperarea copiilor se-atarna de grinda-n oglinda
Cei bogati, testeaza ranjind coca pe limba
Plini de falsa compasiune cand incepe sa ninga
Singuru' iad real e pe Pamant, noi suntem rezidenti
Dati-ne ploaie, dati-ne vant, suntem ai dracu' de rezistenti. Oare ne reprezinta
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emil, atunci ai ales sa se aleaga in locul tau, implicit orice se intampla accepti fara drept de apel, fara a putea comenta happy
poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
hei hei.. nu asa.. nu ata am vrut sa spun sad... normal ca respect munca fiecaruia, si e firesc sa fie respectata. Dra nu pot intelege acceptarea "mocirlei".. cand sta in puterile noastre sa fie mai bine ... so... unde-i comoditatea sau prostia despre care vorbesti?!? ... pilda cu ridicarea pietrei e actuala de vre-o 2 mii de ani big grin
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sunt mari si tari, la ei sistemul functioneaza ca uns. De acord.
Nu am drag de ei, nu ii admir.
poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
exact depsre asta e vorba Alina.. esti acolo si nu-ti lipseste nimic, dar nici nu faci mari eforturi winking.. doar te-ai adaptat la sistemul deja functional acolo happy.. sistemul face sa nu-ti lipseasca nimic... facand acelasi lucru in Romania nu faceai fata big grin... intrebarea mea era daca chiar nu vrei sau nu poti face mai mult decat acum? .. si apoi vorbim despre nationalism si alte alea tongue
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu Alina, nu suntem inapoiati... ci rataciti. Ne-am pierdut radacinile.
Ce constituie coloana vertebrala a unui popor? Respectul. Fata de parinti, fata de autoritati, fata de munca. Fata de sine insusi. Fata de istorie.
In 50 de ani s-a dat cu smirghel, sa nu mai fie varfuri. Inca 20 de ani si s-a demolat si ce mai era.
Poate vad eu lucrurile prea intunecat... in general sunt extrem de optimista, mergand catre naivitate. Legat de Romania... e gol paharul.
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu compara cu americanii, aia sunt limitati in gandire si indoctrinati din nastere.
Burta plina, timpul ocupat... panem et circenses si toti flutura steguletul si canta imnul lacrimand.
Ce pretentii ai de la o tara colonizata cu resturile scuipate de Europa? Da, mare putere, primii in lume... un kitch made in China de la cap la coada.