Regulament
Bloguri
Da, da, stiu proverbul, stiu semnificatia. Nu e frumos sa judeci ambalajul ci sa te uiti la continut...
Cati dintre voi recunoasteti ca uneori judecam dupa aspect.. si pe buna dreptate?
Nu voi avea o impresie buna despre unul care apare in trening de plastic si lanturi grele; despre unul cu tricoul masura XS crapand pe muschii umflati la sala (ca sa compenseze cei 1,68 inaltime), despre unul care nu si-a spalat bluza de la ultima inundatie...

Si nu cred ca barbatii se dau in vant dupa o femeie ingalata, lalaie, cu suncile atarnand peste curea (oare de ce burta barbatilor nu intra in acea categorie?).

Poate o fi un om cu sufletul ca painea calda, cult, cu bun-simt, loial ca prieten... bla bla. Nu prea. Cand sunt toate acele calitati, ele se traduc si printr-o tinuta nu neaparat eleganta (nu toti isi permit) cat decenta.

Dati cu rosii putrezite? Dati cu like? happy)))
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
Like cu siguranta happy

Nu stiam filmuletul propus de Souvenir... Mi se pare cam tezist, asa. Putem vedea filmul si altfel decat acuzand-o ca judeca doar ambalajul... Prima oara, ea nu-i da nicio sansa (sa ridice mana sus cine i-ar fi dat, dupa privirile alea...). A doua oara, discutia devine simpatica, pur si simplu fac click...
matrimoniale - membru fara poza

souvenir

  • Publicat Acum peste 2 luni
omul face haina, prin felul cum stie sa o poarte:happy

Cyb, intamplarea ...
am vazut si cazuri cand unul din cuplu, a tras pe celalalat la nivelul dorit.
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu pot spune ca judec... Mi-e egal daca e casual sau elegant. Totusi, am iesit candva cu un tip care nu se ingrijea cum se cuvine si mi-a fost greata. Fizic. N-am suportat sa puna mana pe mine. Asa ca, in trening sau costum, ma intereseaza continutul happy Dar e esential fie de bun simt (care se refera si la igiena si la aspect). Vezi? Ajungem la uroborus happy
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emill... pai tot haina face omul happy Daca ea da indicii... tongue

Exista si oameni cu suflet bun si inteligenti care se imbraca de zici ca s-a ocupat o maimuta de garderoba lor. Neingrijiti. Ce te faci atunci?

Sou, nu singuratatea ci intamplarea. E imposibil sa faci asemenea compromisuri pentru a nu fii singur. Eu am vazut la ce poate duce si iese tare urat.
matrimoniale - membru fara poza

souvenir

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cyb, nici nu pot zambi la exemplul extremelor descrise de tine. si totusi ... este posibil ca astfel de oameni sa se intalneasca ... din neacceptarea singuratatii.

mai copii, spuneti-mi cum asortez o pereche de adidasi nike - original - culoare alb, talpa si sireturile mov, insemnul NIKE turcoaz cald ...??? :tongue imi plac de mor! cand ii incalt, nimeni nu se mai uita la semaforolling on the floor
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dupa o mare agitatie in parc sforaie ca porcul... happy
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
happy nu prea, Stef.
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumesc Alina, sunt naturala de obicei big grin

Souvenir, filmuletul e la fix... daca ea nu intra in masina ci doar accepta cu un zambet scuzele, i-as fi dat dreptate. Asa, a fost doar o pitzi. Sunt de parere ca intr-o relatie serioasa, inca mai conteaza lumea din care vii. Poate nu mai vorbim de categorii sociale, comunismul a nivelat din pacate si a distrus multe, dar macar la nivel de educatie si preocupari.
Daca ea e cu manele, samanta de floare si citeste Libertatea dimineata spre Dragonul Rosu si el e prof de sociologie la facultate, adora muzica de camera si iesirile in localuri selecte, nu au ce cauta impreuna... doar se vor simti mizerabil incercand sa-l inteleaga pe celalalt.
matrimoniale - membru fara poza

souvenir

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cyb, sunt de aceeasi parere - indiscutabil de discutabil. mi-a stricat toata ziua, in care l-am vazut. asteptam opinii:winking poate ca multi dintre cei de aici nu l-au vazut.
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sou, stiu filmuletul happy Ma asteptam sa-l pomeneasca cineva tongue E discutabil totusi...

Deceneu, te contrazic - cand esti foarte tanar, in adolescenta ma refer, se pune mare pret pe haine... Ce-i mai nou, mai cool, esti judecat instant dupa marca, culoare, lungime happy Poate in studentie sa fie mai lejer.
Apoi e important la munca - in multe locuri se impune un cod vestimentar, mergand pana la absurd in mediul afacerilor, unde imaginea conteaza. Ce costum, ce pantofi, ce ceas, ce telefon, cu ce masina... Mi se pare... In fine, presupun ca atunci cand jonglezi cu sume imense, trebuie sa ai si o anumita infatisare.
Si conteaza si la batranete - cat de trist este cand un om ce a stiut a se aranja iese pe strada cu haine mirosind dubios, cu pulpanele hainei slinoase si pantalonii rupti...