Regulament
Bloguri

Iadul de langa noi

... pentru ca ma gandesc si la lucruri serioase tongue
Am citit azi un articol despre cativa pui de nordcoreeni ce au fost repatriati dupa 4 ani de haladuit prin China. Unde au fost (la inceput) fericiti sa traiasca intre gunoaie si sa vaneze si sa manance sobolani.

Si mi-am dat seama ca nu e nevoie sa mori ca sa ajungi in iad, el se afla pe pamantul asta si este ignorat complet. Este mai rau decat in Africa de sud cu apartheidul ei, mai rau decat in America Centrala si de Sud cu vesnicele lupte si probleme... De ce? Dincolo de foametea de acolo si controlul permanent e ceva si mai rau - lipsa orizontului. Sa stii ca niciodata nu poti deveni mai mult... sa ai drumul trasat si sa fii obligat sa mergi drept ca un robot... sa stii ca exista culori, sa ai idee de ele si sa traiesti numai in gri. Asta e iadul.
Libertatea de a manca sobolani...

Si se inchid ochii, si se trage perdeaua - de ce? Nu am cunostinte de politica, dar presupun ca nu au petrol, nu au aur, nu au nimic - ce sa-i intereseze pe americani? Ei se bat cu pumnl in piept ca-s aparatorii pacii mondiale dar doar acolo unde au foloasa. Si cred ca e ceva si cu micul sistem de aparare nordcoreean ce le da de gandit...

Fericirea libertatii de a manca sobolani...
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
happy multumesc Alina
Piele intoarsa, se muleaza frumos tongue
matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
E ciudat cum s/a ajuns la comparatiile intre rele. Acolo nu e asa de rau, stai sa vezi dincolo, ba stiu eu unde e mai iad. Etc. Pentru mine, raul e fara grade de comparatie. Nenorocirea unui om nu poate fi comparata cu a altuia decat de cei doi implicati in comparatie.
@Vagicianul, ce vina au copiii ca i/au mutilat parintii, de nu ti-e mila de ei ?
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
happy)) Alina cred ca nici la dusmani nu le doresc asta olling on the floor
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Danny, Vagicianule va rog. Decenta in exprimare cata vreme sunteti pe blogul meu, ok? N-am nici un chef sa sterg postari acum.
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu ma gandeam la viata in colivie - sa fii constient ca esti inchis si sa stii ca acolo vei muri; e un amalgam de neputinta si resemnare. Poate doar pentru mine e ceva atat de cumplit... nu stiu...
Poate a fost un subiect prea serios. Am... nu mai conteaza.
matrimoniale - membru fara poza

J_Othe

  • Publicat Acum peste 2 luni
In ceea ce priveste partea politica, SUA sfarseste cu politica miniora, care s-a impus odata cu crestinizarea Imperiului Roman.O politica intemeiata eventual pe egoism, pe acea vitalitate romana care privea cu dispret orice incercare de a aseza pe picior de egalitate popoarele iata scopul ce domneste aici.Exploatarea altor tinuturi, lipsirea de resurse - tine de privilegiul celui mai puternic.
matrimoniale - membru fara poza

J_Othe

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sunt milioane, ba chiar miliarde de pareri care condamna astfel viata, "iadul este pe Pamant" , si acestia sunt predicatorii mortii.Exista dintodeauna o prapastie dintre aristocratie si plebe, rege si supus, stapan si sclav, puternic si slab, distinct si umil, spirit liber si oprimatul religios, iar cei defavorizati si neizbutiti se vor consola cu fagaduintele crestine.Acum este mai necesar ca niciodata , intoarcerea omenirii la regula "supravetuirii celui mai puternic".Calea selectiei este lunga, insa de pe aceasta cale trebuie sa piara bolnavii si neputinciosii( a nu se interpreta in sens fiziologic).Ca omul sa devina "mai mult" este nevoie de lupta , autodepasirea , sanatatea - toate cele care se afla in contradictie cu credinta crestina.
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aia nu aleg Emill...
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
@ Simplificata - King Rat nu Tai Pan happy
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hydra, asta m-a impresionat: nu erau fericiti decat pentru faptul ca erau liberi, nu conta nimic altceva. Doi ani au trait printre gunoiae si era tot ce-si doreau.
E greu sa te pui in pielea lor, e prea cumplit ca sa-ti imaginezi fara sa traiesti, dar pot sa pun cu ochii mintii niste zabrele vesnice vietii... si sa am instant senzatia de claustrofobie.

E rau ca nimeni nu face nimic - din cei mari si tari pe lumea asta. Ca nu vor, ca nu pot ca....