Regulament
Bloguri
Exista un moment cand deschizi o casuta de chat si remarci cu surprindere ca cineva ti-a scris altfel.... si simti nevoia sa ii raspunzi, usor intrigata de personalitatea celui ce sta dincolo de mesaj. Nu fugi sa vizitezi profilul, fiindca initial nici nu conteaza prea mult - dialogul se infiripa usor, zambesti si scrii si iar zambesti si replicile curg usor ca un parau de munte.
Si povestesti si ti se povesteste, fragmente de viata ce-ti fac pofta de a le lipi langa alte fragmente. Descoperi pasiuni comune, pui intrebari si dezbati idei... si-n timpul asta iti vezi si de viata de zi cu zi, cu gandul totusi la acel "cineva" care incepe sa te fascineze. Descoperi ca arzi de nerabdare sa vezi ce-a mai zis... mesajele devin altfel, personale si vrei mai mult - sa ii vezi expresia cand iti raspunde ceva, sa ii auzi rasul cand glumesti, sa-i simti atingerea - oare e la fel de calda ca si scrisul?
Si vine si prima intalnire - nu stii prea multe despre el, nici macar cum arata, speri numai ca prezenta fizica te va atrage la fel de mult - si chiar asa si este - farmecul cuvintelor vine din farmecul personalitatii. Nu te intereseaza bani, promisiuni, viitor planuit cu creionul pe hartie... nu vrei nimic mai mult decat compania lui... si el pe a ta.
Magia unui barbat...

Si vin ei, oamenii copy/paste de fraze goale, cei ce cred despre cratima ca este o rozatoare din zona arctica si ca acordul e o marca de masina... cei care comunica prin emoticoane fiindca nu stiu sa scrie un rand despre ce simt, vin pe bloguri si cer sa fie remarcati in virtutea faptului ca exista libertate de opinie si fiecare are loc sub soare (uitand ca ar putea sa abordeze pe chat, nemaiafisandu-si astfel in public nestiinta si toparlania, ca pe o pereche de chiloti murdari).
Nu aduc ceva nou, frumos, interesant, o idee de dezbatut, o problema ce merita discutata... vin cu imaginea neanderthalianului de Romania: mistouri de prost gust, misoginism si ineptii... parca ii vezi cu samanta in coltul gurii, ragaind "atragator" langa o bere.
Nu li se raspunde, femeile nu li se arunca la picioare, glumele de toparlani nu atrag hoarde de mui.eri infierbantate... si atunci ce va fi? Fitzoasele, figurantele, divele, increzutele alea... nu ne baga in seama? Apai de fapt sunt niste verze, n-au nimic de oferit, inculte si ahtiate dupa bani pe deasupra.
Unde nu poti ajunge decat cu privirea poti scuipa, nu? Acrii sunt strugurii, vulpe draga...
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza grabos

grabos

  • Publicat Acum peste 2 luni
A very interesting post... (my Romanian is close to zero, Google Translate was my friend here...probably not perfect translation, but still interesting)
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
<<Vazand pe pajiste un bou
Voinic, o broasca oarecare,
Cam de marimea unui ou,
Se straduia s-ajunga cat si el de mare.
“Suratelor, le spuse, luandu-si-l model,
Mai am destul pana s-ajung cat el?”
“Mai ai destul!”, “Si-acum?”, “Tot ai!”,
“Nu sunt departe?”
“Esti, draga surioara, tot cam mica…”
S-a mai umflat odata, pe viata si pe moarte,
Si a plesnit ca o basica.>>
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Saraca...
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mai baietas, ca mai mult nu vei fi vreodata in ochii mei, tu ai adunat multe frustrari la viata ta... Cred ca ti s-a dat cu flit de atatea ori incat ai ajuns sa urasti femeia.
Vad ca te-ai agitat ceva incercand sa gasesti un punct sensibil. In fine, pe copii nu te superi, ii educi.
1. Nu copiez de pe net, chiar ma straduiesc sa scriu ceva acceptabil, chiar daca stangaci. Nu stiu de unde ai scos-o, probabil practicile tale obisnuite crezi ca sunt comune tuturor.
2. Generatia mea care e asa si pe dincolo - hmmm, parca ziceai ca ai o fata si ca suntem de-o varsta, nu?
3. scarba pentru bloguri.... dar tu unde crezi ca te afli acum? Sugerez sa iei un Metoclopramid, ajuta.
4. Nu prea vad cum masacrez limba romana; nu-s perfecta, dar cred ca nici de ras nu ma fac.
5. N-am nici in clin nici in maneca cu psihologia; daca ai nevoie de un sfat competent insa, stiu cateva persoane care lucreaza in domeniu. S-ar putea insa ca in final sa sa implice dusuri reci si camasi stramte.
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Trebuie sa ai ceva tarie pentru a-ti asuma afirmatiile. Dupa o anumita varsta, "molcut" e cuvantul potrivit.
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Fiindca blogul pare putin ilogic in lipsa tuturor comentariilor, voi face urmatoarele precizari:

MireaC si sosiile sale au plecat intr-o lume mai buna, spre regretele noastre eterne.
Ileke a aplicat metoda "hit and run" - a trantit perlele, apoi le-a sters, sa para ca nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase.

Creaturile s-au retras, dar raman la panda in umbra, asteptand momentul prielnic sa-si scoata nasul. Pana atunci, sa avem o zi insorita happy
matrimoniale - membru fara poza

AhileAheul

  • Publicat Acum peste 2 luni
ce vrei sa plang??olling on the floor
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ahile cel iute de picior, neinvins de nimeni happy
Unii se joaca de-a fantoma, vorbesc singuri, rad singuri la glumele lor si apoi fug sa nu ii bata propria reflexie.
matrimoniale - membru fara poza

AhileAheul

  • Publicat Acum peste 2 luni
zanzibar & filet pe stanga olling on the floor tongue
matrimoniale - membru fara poza

AhileAheul

  • Publicat Acum peste 2 luni
^_^ miau, miau tongue