Regulament
Bloguri

Placerea jocului

Ideea de la care am pornit am gasit-o intr-o carte citita de curand: suntem doar niste copii ce poarta vesminte de oameni mari, seriosi si atotcunoscatori.

Vad relatiile intre barbat si femeie ca un joc, sau ca un duel demonstrativ... Sunt reguli nescrise, acceptate de amandoi, sunt limite trasate invizibil. Nu exista castigator, exista doar placerea jocului. Avantajul trece dintr-o parte in alta, ne place puterea pe care o avem asupra celuilalt de a-i trezi scanteia din privire, de a-i opri vorbele pe buze... de a-i face rasuflarea sa-si piarda cadenta ritmica... si facem experiente de tot felul: pielea arsa de trecerea alene a unui deget, dulceata unui cuvant dorit in secret, pravalirea navalnica a unui sarut in mijlocul disputei...
Nu se domina ci se ating locurile secrete care il fac pe celalat sa zambeasca, sa rada, sa fie melancolic, poate gelos sau poate sa se aprinda... intr-un sens bun. Avem putere si cu cat ne cunoastem mai bine, cu atat puterea creste... Cu cateva cuvinte... cumplitele arme ale creatiei ... putem aduce surasul vesel si stralucirea soarelui in ochii celuilalt, sau intunericul si lacrima cerului mohorat de toamna. Rau sau bine, in functie de atentia acordata si de ce ne dorim.
Cumva de aici se ajunge la testarea limitelor... Si daca nu suntem atenti si daca intindem prea mult de ele... jocul isi pierde farmecul, duelul devine real.
Ne place sa ne jucam... cu viata altora.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ciocnit-ciocanit, tot p-acolo olling on the floor
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Dord: sorry, n-am citit ce ai scris, nu faceam referire la raspunsurile tale big grin
Oricum, nu m-am suparat pe nimeni, nici n-am cum sa ma supar... cel mult ma pot enerva. Dar nu-i cazul. Iar Alina e fata simpatica.
@Wise: adevar ai grait, aici pe site sa nu ai incredere in mine, sunt precum mata cu soarecele olling on the floor In viata se schimba kalimera... dar acolo nu ne ciocnim, asa ca nu ne mai facem probleme de incredere olling on the floor

Sunt copil, imi place sa fiu copil, imi place sa ma joc si sa nu ma iau prea tare in serios... mi-am inceput ziua cu un dans si ma simt grozav. tongue
Voi?
poza alx82

alx82

  • Publicat Acum peste 2 luni
ce sa zic... big grin bafta happy)))))))))) dar rochita + malformatie = mixed signals asa ca e pe riscul tau happy)))
poza alx82

alx82

  • Publicat Acum peste 2 luni
@hiden: eu cred ca te place oricum big grin ps: mai bine gol decat in rochita... trust me tongue
poza alx82

alx82

  • Publicat Acum peste 2 luni
digrin fail, nu ai inteles nimic big grin
poza alx82

alx82

  • Publicat Acum peste 2 luni
@hiden: maaaa, tie iti place de cybele tongue
poza alx82

alx82

  • Publicat Acum peste 2 luni
ne placeeee
http://****.youtube.com/watch?v=UAOxCqSxRD0
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am ajuns si eu pe aici happy
N-o sa intru in detalii - doar ca nu m-am referit nici o clipa la internet si la socializarea online ci la relatiile din viata reala. E viziunea mea, nu e obligatoriu sa fiti de acord happy)

Alina_de, sa-nteleg ca ti se pare o prostie ce am scris pe aici. Nu-i bai, de gustibus non est disputandum. Mie personal nu mi se incinge capul daca il folosesc, stiu ca altora da, dar nu e cazul. Noapte frumoasa.
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bine te-am (re) gasit happy Relax, noaptea e lunga si plina de posibilitati.