Regulament
Bloguri
Cand ne-am pierdut libertatea de gandire, de actiune? Cand ne-am indepartat atat de natura?
Ma lovesc in viata de zi cu zi, dar si aici pe site de inchistati, rigizi si limitati, care se conduc numai dupa regulile si moralitatea impusa de societate. Cine ne impiedica sa gandim, sa simtim, sa traim? Cred ca singura regula ce ar trebui urmata ar fi sa nu faci rau altora...
Atata timp pierdut in a-i judeca pe ceilalti, in a condamna... si de ce? Pentru ca exista spirite libere care fug de lanturi? Care cauta fericirea, bucuria independent de gusturile celorlalti?

Reguli, reguli...
E ziua ta, de ce stai in casa? Pentru ca am iesit cand am vrut, acum ma bucura mai mult cartea ce o tin in brate si conversatia virtuala cu cineva... Sentinta - nu esti normala...
Sau.... aduc argumente pro libertate sexuala, explic de ce monogamia nu e naturala.... si nici prea des intalnita, desi atat de condamnata. Sunt lapidata din priviri. Nici macar nu exista un dialog, o disputa, un contra-argument... Cumva tradez femeia....
Vreme de sarbatoare religioasa... Ti-ai dus copilul la biserica? Nu. Daca tu nu crezi, nu e nevoie sa strici si copilul... Trebuie impartasit, trebuie sa pupe icoana.... De ce? Fiindca asa e bine. Si gata.

Si pe site, aici - "trebuie" sa vorbesti, daca ai cont, e o obligatie subinteleasa. Poate nu poti, poate nu te intereseaza.... nu conteaza. Dai o replica intr-un blog - decenta, o polemica normala... si e stearsa. Cercul stramt al gandirii ramane inchis. Neuronul trebuie protejat, nu solicitat peste limita - asadar se foloseste muschiul, de ce sa argumentam? E greeeuuuu.

Il urasc pe trebuie.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
Oopsy...si aici mult de discutat.
Omul nu difera mult de animale.( Cu ce difera este iarasi o tema complexa.)
Ca si animalele, se impart in doua mari categorii: animale domestice si animale salbatice. Pornind de aici, putem analiza mai usor comportamentul uman.
matrimoniale - membru fara poza

Bizarel

  • Publicat Acum peste 2 luni
Revenind... e legea naturii, cei mai puternici se instaleaza la putere avand grija ca cei de sub ei sa ramana acolo, jos. Nu sunt inchisi la minte pt. ca asa au ales ci pt. ca nu li s-a oferit sansa de a se educa. Nu se indeparteaza de esenta lor, n-au facut-o niciodata fiindca habar nu au cum. Din contra, adera la ea cu sfintenie in fiecare clipa. Sistemul a avut grija sa-i modeleze in indivizi docili care nu-si pun prea des intrebari. Ce-i cu adevarat trist e ca ceea ce ofera forta si sustinere acestui sistem este principiul "e natural, deci e bun". Chiar si cei care doresc sa iasa din sistem cad in capcana facand apel la acest argument nerealizand ca nu fac altceva decat sa-l intareasca si mai tare. Numai cand o sa acceptam ca esenta noastra, de fapt, natura in general, contine foarte putine aspecte cu adevarat pozitive si ca e timpul sa ne depasim conditia de animale cu pretentii... numai atunci vom deveni oameni.
matrimoniale - membru fara poza

Bizarel

  • Publicat Acum peste 2 luni
Daca nu putem stampila ce e natural cu bine sau rau atunci faptul ca un individ se indeparteaza de esenta e irelevant deoarece nenaturalul devine natural, nu poate fi bun sau rau. Cand spui ca ne-am indepartat de natura conferi implicit acestei actiuni o conotatie negativa si prin urmare naturii ii conferi o valoare pozitiva. Asadar, ori te contrazici cumva zicand ca bun/rau n-au treaba cu natura, ori sunt eu prea rautacios ori avem definitii diferite pt. acelasi termen tongue.

(heh, limita de 1000 caractere pe post, mai fac unul atunci, nu-i bai)
poza ionita_30

ionita_30

  • Publicat Acum peste 2 luni
am si eu citi va anisor dar te rog sa ma crezi ca pina aicea nu am stiut ca mai sint si fete care sa gindeasca asa bravo tie in ziua de azi majoritte se gindesc numai la prte finaciar nu mi au nici un dumnezeu cu tot stima
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Alis, nu-i bai, vor mai fi bloguri, vor mai fi discutii...
Cat despre scos limba, m-au invatat ai mei multe, acuma nu te astepti sa-i si ascult, nu?
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bizarel, in opinia mea, mai intai nu se poate vorbi in termeni de bun sau rau apropo de natura. In al doilea rand, indivizii in cauza sunt asa fiindca se indeparteaza de esenta, urmeaza drumul trasat de altii sau isi construiesc ziduri, nu vad cum ar fi valabil ce spui tu. Dar poate dezvolti un pic ideea happy
matrimoniale - membru fara poza

Bizarel

  • Publicat Acum peste 2 luni
Presupunand ca "...nu e naturala..." te face adepta principiului "ce e natural e bun" realizezi ca acelasi principiu sta la baza sistemului care scoate pe banda rulanta indivizii rigizi de care ai adus vorba?
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Danyelp - n-am patit nimic, replica ta a fost departe de a fi ametitoare happy
@ Alis - de lucru mai ai, inca departe esti de micul intelept verde tongue

Alis si High - domnilor, hai sa dezbatem chestiuni mai interesante decat astfel de maruntisuri insignifiante, nu vreti? Ma plictisesc.
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Alis, Maria Ta ar trebui sa aiba un nume... ca sa nu se faca confuzii... Si chiar ar fi distractiv sa vorbesti precum Yoda... e simpatic foc happy)
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vagicianule, eram una singura cand m-am uitat in oglinda... si nici macar prea mare. Asa ca ramai la fata, femeie, domnisoara, doamna, tanti, etc.... happy) Oricum, multam de apreciere.