poza membru
Regulament
Bloguri

Blogurile ...

Am petrecut ceva timp pe aici.. si am vazut oamenii (atat cat stiu/pot eu sa vad). Pe unii i-am vazut fata in fata.. si sunt "adevarati".. la fel cum se descriu si manifesta aici. Pe altii i-am facut prieteni virtuali si se comporta la fel ca aici si in alte "medii" virtuale. Mai departe e greu de spus... Mare parte din noi (majoritatea?!? ) am ajuns aici in urma unei/unor experiente de viata care ne-au marcat si influentat (pozitiv/negativ.. depinde de fiecare) modul de gandire si apreciere a celor cu care interactionam.
Va veti supara pe mine... dar prefer sa o spun.
Intr-un fel... partea de utilizatori ai site-ului care nu acceseaza sau nu "se manifesta" pe bloguri... e posibil sa fie mai "curata", mai direct "aplicata" pe specificul site-ului. Discutii, intalniri, aprecieri "merge/nu merge"... Pe bloguri totul a devenit un joc.. se creeaza masti, personalitati diferite de real, persoane care sunt "absorbite" de mirajul relatiilor virtuale si nu mai au curajul sa iasa in real... pentru ca diferentele ar fi coplesitoare.
I. Fizicul
Multi afirma ca fizicul e "supradimensionat" intr-o relatie... dar sa-mi fie cu iertare, stim cu totii ca oricat de atrasi am fi emotional, spiritual, intelectual... cand ne vedem fata-in-fata emotia nu e data de conversatie ci ne preocupa ambalajul si - din pacate - nu trecem peste asta asa usor cum afirmam.
II. Materialul - teoretic fiecare dintre cei de aici sunt capabili sa se intretina si sa "o duca bine" singuri... dar constient sau inconstient aproape toti cauta si un sprijin material - nu neaparat sprijin, ci linistea ca cel care va intra in viata noastra nu va schimba "ritmul" actual al vietii. Ne-am obisnuit cu noi insine si - de fapt - ne e greu sa acceptam schimbari in singuratatea noastra
III. (cel mai grav)... voit sau nevoit - multi de aici nu se pot rupe de trecut. Fie sunt sunt rani ne-inchise, discutii ne-terminate - care de fapt nu vor rezolva nimic... dar ne tin pe loc, iar "celuilalt" ii aduce nelinisti si framantari nefiresti.... fie sunt copii care (normal, firesc) ne tin legati de trecut.

O sa fiu considerat rau, superficial, nehotarat, prost, invidios etc etc...
Dar sunt constient ca fiecare sac are petecul lui... e vorba doar de incredere in sine si SINCERITATE in ceea ce suntem si ceea ce vrem. Ne pacalim pe noi insine "pozand" in altceva decat ce suntem sad
Eu unul am facut-o inconstient... in unul din primele mele bloguri puneam problema distantei "piedica sau provocare"... la momentul respectiv chiar credeam ca "dragostea" poate rupe tot. Dar m-am lovit de altceva... distanta nu inseamna neaparat "distanta fizica"... e al naibii de greu de "rupt" distanta din cele 3 puncte de mai sus sad

Vazand, interactionand cu oameni de aici.... citind diverse bloguri pe diverse teme ... am ajuns la o "nebunie" de fapt.. sa constat ca eu sunt sincer,sigur nu destul de puternic cum ma vreau sad ... dar eu sunt MARFA (mai buna sau mai proasta happy )
Si atunci de ce ma mai agit?!? De ce sa "cuceresc" ?... De ce sa nu fiu cucerit?

Alegem sau suntem alesi?... considerati-ma cum vreti voi tongue... eu sunt Ales. Luptati sa aveti alesul vostru!
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza Nicolett

Nicolett

  • Publicat Acum peste 2 luni
Frumos...cand este vorba doar de alegeri...alegem ceea ce ne place ....si suntem alesi de acei care ne plac happy Daca insa jocul alegerii nu este un joc in doi...atunci se joaca la nesfarsit ...happy
poza Marthine

Marthine

  • Publicat Acum peste 2 luni
E minunat sa fii ALES! happy
matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Danny olling on the floor
Buna dimineata tuturor !
poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mai....asta este? http://auction.de/ big grin
poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu, nu pot sa vin ca am treaba acasa! happy
Dar ce inseamna Nagel Actions?
poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu am renuntat sa critic, sa ma plang sau sa incerc sa schimb pe cineva. Iau lucrurile asa cum sunt si incerc sa ma intergez. Pot sa fiu suparat pe ploaie, frig sau canicula? Pot sa fiu suparat pe tigru, lup, sarpe sau bacterie ca sunt letale? Sau sa rad de caprioara, gazela, panseluta ca sunt gingase? Sau sa-o dispretuiesc pe iepurila ca este sperioasa?
Am invatat sa respect pe toti si pe toate, sa le iau asa cum sunt. Este adevarat ca ma imprietenesc si-mi aleg perechea dupa gusturile mele dar asta nu inseamna ca nu respect natura (inclusiv oamenii) asa cum este.