Regulament
Bloguri

Cenusa-n cap

Azi am fost rau. Si prost. Bine-bine.. stiu. Prost sunt mereu. Ca ma bag, ca vreau, ca insist, ca visez. De ce naiba nu mai am rabdare sa astept? Sa astept si ce va fi ... sa fie.
Am fost rau pentru ca am vrut sa provoc si am provocat un om. Un om pe care nu-l cunosc... dar as fi vrut. Si - negasind alta cale - am zis "sa rup pisica-n doua" ca poate provocandu-l gasesc o cale de comunicare. Am luat un fragment dintr-o postare a lui si l-am pus pe un site cu speranta ca-l va vedea si va reactiona intr-un fel. Asta a fost prostie: sa cred ca va reactiona intr-un anume fel sad. A vazut postarea, a ras si a facut o remarca ironica. Si atat. Am ramas fara reactie pentru ca mi-a confirmat astfel ca-i un OM deosebit. Si ca eu sunt prost crezand ca pot "manevra" asfel de oameni. M-a pus la locul meu. De fapt m-am pus singur.
Am invatat ceva - sau mi-am reamintit - ca prin rautate nu obtin nimic altceva decat sa scot la iveala prostia si slabiciunile mele. Cam amara concluzia... dar adevarata.
Am stat sa ma gandesc daca mai are vre-un rost sa-i zic ceva. Cred ca "iarta-ma" nu va avea nici o rezonanta. Sau oare iar sunt prost? Te rog sa ma ierti!
Respect OM bun!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Psyche

  • Publicat Acum peste 2 luni
Un inedit... „iartă-mă”,
sofisticat ambalat
într-o mătase elegantă,
de o nuanţă
discretă şi caldă,
ca o cafea aromată
dintr-o dimineaţă de toamnă.
poza Danielabreakout

Danielabreakout

  • Publicat Acum peste 2 luni
Zmeule, zmeule ai uitat ca tu ești un Zmeu blând?!
matrimoniale - membru fara poza

souvenir

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cu totii trecem prin astfel de momente.
Gandirea noastra dispune de cea mai puternica forta creatoare din Univers. Absolut toate gandurile emise plutesc in aer ca niste mine amenintatoare pentru a lovi pe cel ce le-a produs. Cand ajungem sa ne dam seama ca existenta noastra este legata de o lege a naturii si una a stiintei - actiune si reactiune - intelegem de ce raul pricinuit altora, ne face rau si noua insine.

Si rezonanata isi are principiile ei ... fizic, cauzal, astral.
Gandeste-te - in acest caz - ca ai perceptia doar, a realitatii cu care ai rezonat ...:happy
Zile, senine!