Regulament
Bloguri

teiubescacum-ul

E simplu dar tine de fiecare. Poate sa-ti placa o persoana pentru un gest, o mimica, un zambet, o atitudine... De aici pana la o relatie trebuie "lucrat" mult, construit, comunicat, tatonat, incercat cu zambete, rasete, indoieli, lacrimi chiar. Si abia pe urma poti spune ca ai o iubire. Cat de adevarata este... iarasi de munca... mai trebuie respect, incredere, caldura, suflet, acceptare.

Pfff... ce de mai trebuie! Cum sa fac sa te indragostesc de mine? Cum sa faci sa ma indragostesti de tine? De unde pleaca scanteia?!? Perspectiva drumului ne mai incanta?!? Suntem nerabdatori, cu totii vrem sa "ardem etapele", sa se intample mai repede. Ce visam de fapt? Sa intalnim pe cineva, sa ne luam de maini si gata!, sa fim prieteni, fara cuvinte, fara gesturi inutile, ca si cum ne-am cunoaste dintotdeauna. Iar conversatia sa 'continue' de la sine ca si cum am lasat-o intentionat cu ceva timp in urma inceputa...

Dar intr-un fel mi-e teama de tine, ma intimidezi. Pari a fi mult peste mine, peste puterile mele, dar in acelasi timp lasi sa se vada ca vrei un reazem, ca vrei ca cineva sa descopere frumusetile pe care le tii inca ascunse. Si nu stiu daca pot. Mi-e frica. M-am obisnuit singur.
Optimismul diminetilor e obosit si prafuit de rutina zilnica, iar serile vin doar cu speranta - speranta ca maine va fi, se va intampla ceva. Poate te vad diseara, poate vorbim, poate ne scriem, poate ne placem... Poate apare scanteia.

Pana si scriind randurile astea am emotii. Daca nu scriu bine? Daca sunt inteles gresit? Daca spun prea mult sau prea putin? Oare ar fii mai bine sa tac?!? Dar daca vorbesc, si vorbim, si ne imprumutam bucati de suflet unul altuia... STOP!
Ce pot face?!? pot spune ca te iubesc ACUM, in acest moment in care ma gandesc la tine, la toate si scriu... Atat. Poate te voi iubi si altadata, poate nu... Prea multi "poate", prea multi "daca" si - normal - apare si "dar"...
Dar ce facem daca acea scanteie, acea infiorare a simturilor, acea bataie in plus a inimii se dovedeste doar imaginara? Cum ne retragem? E suficient "te iubesc acum"-ul meu? Ce umbra lasa in urma? Ce porti vom evita prea curand sa deschidem?

Of, of, of... la cat de multe intrebari trebuie sa-mi raspundsad. Cred c-ar fi mai simplu sa mi le pui tu winking
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu stiu Al3ssa... intreaba-ma big grin
poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumesc Emil12! Tu stii sa spui.. eu doar mazgalesc si le pun in ordine pe urma happy

Amaretto - vorbim mai incolo <3

Amalia, multumesc mult, dar pt mine Maria Nationale e "ciao, ciao" - nimic altceva nu vreau sa aud.

EE-ule tongue nu te mai intreba.. de unde stiai? cine susoteste prin culise?!? rolling on the floor