poza membru
Regulament
Bloguri

Toti Demonii din mine

Toţi demonii din mine au năvălit furioşi, şi-mi urlă-n cap cu toţii ca nişte hotentoţi, agale trag piciorul târâş greu după mine, ghiuleaua păcătoasă rânjind se ţine bine, surâd să nu se prindă că-mi smulge tinereţea, mă fac că totu-i bine plângându-mi bătrâneţea, ajung lângă o apă, m-aplec să sorb din undă, din apă mă priveşte o înfrigurată umbră, eu sar cuprins de frică şi dau să fug, agale.. când înţeleg cu teamă că-i umbra mea ce sare, şi-nfrigurat m-apropii uitând de teamă gravă şi-mi cercetez eu umbră, şi ea mă cercetează
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mi-a cazut dintre paginile cartii un daymon micut si trist; fusese uitat acolo de primul propietar si fiindca nici un suflet nu a vrut sa imbratiseze filele, a ramas prins intre randuri, ratand intalnirea cu fratii sai mai mari si mai cunoscuti, plecati acum intr-o croaziera aranjata de Okeanos. L-am mangaiat si i-am zis ca daca Moirele sunt si ele la petrecere am tot timpul din lume sa-l ajut sa ajunga si el, si ca ne putem visa drumul... Doar ca Hypnos zace probabil beat in vreun salon si uite-ne aici... unul langa altul, incercand sa facem calatoria prin puterea imaginatiei.
Dar inainte de asta vom sopti amandoi politicos: noapte frumoasa cu cer instelat....
poza giulia_23

giulia_23

  • Publicat Acum peste 2 luni
Daca tot va tineti de bancuri , las si eu unul.

Doi bătrânei la azil:
- Când eram tânăr o aveam atât de tare încât nu puteam sa o îndoi nici cu ambele mâini!
- Şi acum?
- Acum mi-a venit puterea!
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si umbra ingheata intr-un strigat mut ce-mi raneste auzul, dar isi strange curajul in brate si-mi sare in fata cuibarindu-se impacata pe umarul meu, in scobitura ce o asteapta de cand s-a nascut lumina.
Iar demonii motaie. tongue
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Un parasutist in prabusire libera se intalneste cu un tip:
- Auzi, mai e mult pana in oras?
- Nu stiu dom'le, eu vin de la statia de butelii...

Sorry, nu m-am putut abtine big grin