poza membru
Regulament
Bloguri
asta este o intrebare interesanta, de fapt mi-a fost pusa de o doamna de aici am stat si "rumegat" ideea si cred ca ...nu pot sa dau un raspuns ce va multumi.
In principiu sunt doua teorii, cea biologica, animala care explica infidelitatea ca pe o metoda a naturii de a marii sansele existentei a cat mai multi urmasi, deci imprastierea adn-ului, si cea in care noi "porcii misogini si aroganti" suntem porci happy
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tamuz, aici esti la mine pe blog, te rog scrie normal, te rog frumos happy este mai usor a te inteleg jur
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Va multumesc pentru sustinere, sa inteleg ca achiesati la opinia/parerea mea?
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
In cazul in care am jignit pe cineva imi cer scuze anticipat, n-am facut-o intentionat, poate purtat de valurile inspiratiei sa fi sarit calul, dar neintentionat, scuze inca o data.......... referitor la tine Lorrenne1, te contrazici, daca relatia ta a fost perfecta, atunci se putea termina doar prin "moartea" unuia din "actori" daca nu, si el exista inca intr-o alta relatie...bine ai venit in lumea reala, cat despre etalonul tau, este dreptul tau sa il ai, dar este mai util mie si celorlalti sa impartasesti opiniile tale sub forma de idei nu sub forma de judecati, nu suntem toti la fel, suntem diversi dar uniti prin diversitatea noastra traim aceleasi drame mici sau mari de generatii, care sa aibe dreptate tu...imuabila in etalonul tau, eu maleabil si schimbator....ce cale sa urmam? asta este de fapt scopul ascuns a acestui blog....atat
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Lorrenne1 "da. am avut langa mine odata un barbat adevarat si inca nu a reusit nici unul sa ii ia locul ! " daca acel om a murit te inteleg, daca nu...nu te inteleg absolut de loc, care este motivul disparitiei lui din viata ta??
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
lorrenne1 cat despre a sta singur happy cred ca traiesti cu senzatia ca toata lumea este vinovata de nereusitele tale sentimentale,nu am fost niciodata singur, deoarece am invatat de mic sa nu judec niciodata, sa accept pe cei din jurul meu fara sa ii masor cu o rigla gradata de altii, fara sa aplic reguli decretate de oameni ce nu au nici un drept moral de a se erija in formatori de reguli sociale, societatea ne "deformeaza" folosind mintea si regulile unui grup de oameni ce manipuleaza multimile folosind cele mai abjecte mijloace...sexualitatea si educatia.......lipsa educaiei si fructul oprit, ex. nu ai voie sa inseli ca este pacat, rau..etc, dar la orice pas intalnesti reclame sexi, emisiuni sexi, pornografie, etc etc distrugand educatia faci ca oamenii sa devina habotnici evitand in acest fel o gandire libera si naturala.
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
lorrenne1, nu cred ca este frumos modul de adresare, apelezi la invective deoarece nu ai argumente civilizate? aici discutam civilizat avand in vedere ca este pana la urma subiectul meu, daca nu iti face placere ce se discuta nu mai intra, daca intoleanta ta data de lipsa de educatie si incorsetarea religioas te face lipsita de bunul simt dictat de cei 7 ani de acasa, nu te obliga nimeni sa iti expui indecenta pe acest blog...daca doresti sa dezbati civilizat iti multumesc anticipat pentru orice aport constructiv la acest subiect delicat pe care il considera interesant o multime de oameni ce se exprima cel mult colocvial....deci?
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Lorrenne, apropo, ai avut macar o relatie de genul celei pe care o tot invoci...sincer cred ca nu, pt ca teoria la care tot faci referire o gasesti in zevaco, fieramosca, stendhal.........dar in viata de zi cu zi dai de miros de ciorapi, transpiratie, nu este mancare facuta, copii trebuie dusi la scoala, cine face piata, cine gateste, cine aspira, ai chef de sex...nu in seara asta sunt asa de obosita/obosit...sa mai continui....deci hai sa terminam cu teoria si sa discutam serios, inselam noi barbatii si sotia si amanta si prietena pt ca intr-un moment ne aflam intr-o anmita situatie, langa o anumita persoana intr-un anumit moment, si asta nu implica amor sau dragoste ci doar sex...femeile in schimb ca sa se culce cu un barbat trebuie sa se indragosteasca si in turbarea lor distrug tot..casnicie copii, familii totul in numele iubirii de kkt, pt. ca dupa 6 luni "perfectul" incepe sa puta, injure si sa se reduca la dimensiunea sa reala...un simplu barbat.
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pentru ca a distruge o canicie doar din moftul unor persoane cu probleme de adaptare sociala si pretentii de control total asupra vietii altora mi se pare o idiotenie crasa, daca partea respectiva o face dar cu bun simt si nu afecteaza casnicia de ce cer dezaxatii prozeliti ai fidelitatii, supunere oarba in fata unor limitari impuse de o societate bolnava care ridica la rang de virtuti incalcarea legilor naturii, va ascundeti in spatele fidelitatii mintind cu seninatate si ce este mai trist va gasiti scuze cand o faceti, dar pana atunci sunteti demagogii si vectorii distugerii unei societati naturale in care dragostea sa fie cea ce este de fapt nu un set de reguli infintate de perversi si frustrati/frustrate care vorbesc cu "dumnezeu" noaptea in buda....suntem porci pt ca inselam?, nu, suntem porci ca acceptam sa impartim "aerul" cu finte atat de inguste care doresc sa transforme libertatea in lanturi cu care sa isi subjuge partenerul de viata.
poza MACHA

MACHA

  • Publicat Acum peste 2 luni
de ce va inselati amantele , nevestele...?? ...de fraieri...si alte fraiere mai mari ca voi sint femeile...iarta!!
poza VladAndrei

VladAndrei

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hydra, cand strigi in gura mare ca esti turc, ce pretentii mai ai de la Lorrenne1 sa nu te faca turc? Pe de alta parte imi pare ca toata lumea are dreptate, deoarece toti vorbesc din experienta, nu din carti.