poza membru
Regulament
Bloguri

Prietenie

Timpul meu s-a scurs de-a lungul vietii ,mai repede decat mi-am dorit, insa de cele mai multe ori , oprit in monotonie ,fara situatii complexe care sa imi contrazica firea si mentalitatea.
Anul acesta , Dumnezeu mi-a demonstrat ca am nevoie de prieteni ! sunt un scorpion solitar, care a preferat sa se ascunda si sa considere ca se descurca singura, cat timp stie sa schimbe un bec happy
Adica am mers pe ideea ca e mai bine sa nu ramai dator nimanui, oricat de prieten iti este.
In mai putin de 15 ore trebuie sa rezolv o problema si imi lipseau destule date sa o pot duce la termen.
Pus pe mana pe telefon, iar raspunsul si rezolvarea au venit fix de la prieteni cu care nu tineam legatura decat ffoarte rar, a fost acel "la locul si momentul potrivit".
O alta situatie care mi-a dat iar batai de cap, a fost , ca dupa o relatie esuata, te duci la cea mai apropiata persoana si ii spui ca fostul sau fosta a facut si a dres si ca nu mai vrei sa il(o) vazi in viata ta.
Gresit ! Vorbesc din propria experienta!
Nu stiu cum se face ca exact persoana pe care am bagat-o in noroi , avea sa fie alaturi de mine cand nici nu gandeam.
Da, exceptiile sunt persoanele agresive, care fac uz de forta. De ele, clar,fugi,ascunde-te ! In rest, lasa loc de buna ziua.Te-ai despartit? Asa a vrut Dumnezeu, asa a fost sa fie, poate e mai bine pentru tine,etc,dar nu calca in picioare ce a fost frumos, pentru ca nu stii niciodata cum te poarta viata si ajungi sa reintalnesti persoana si sa iti fie rusine pentru tot ce ai spus.
Se intalneste munte cu munte dar om cu om .
Desi citeam si citesc mereu astfel de postari, abia cand am patit, am inteles.
Voi, intelegeti ce vreti !
Week-end frumos va doresc!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Papadie62

  • Publicat Acum peste 2 luni
daca mai e si gingasa, iti dai seama... happy
matrimoniale - membru fara poza

Papadie62

  • Publicat Acum peste 2 luni
ce batos?.. nu vezi ca are nevoie de o adoptatoare? laughing
matrimoniale - membru fara poza

Papadie62

  • Publicat Acum peste 2 luni
mai rarut e mai dragut, coana, face bine la ten si piciorul mic winking
matrimoniale - membru fara poza

Papadie62

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sa traiesti, Andro!... Pai "redevenita" nu este femininul lui "redevenit"?...
zic si io...batting eyelashes

Saliu, coana!wave
matrimoniale - membru fara poza

Papadie62

  • Publicat Acum peste 2 luni
Intai tu, ca ai scris, apoi Andromeda... si chiar si eu, de ce nu? winking
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si eu simt ca imi e mai bine , uneori , pe cont propriu . Suntem mult mai mobili si rapizi . Insa suntem si mai limitati, lipsindu ne putera , anvergura rezultatului ca atunci cand lucram in asociatie cu altii. Asociatie care bineinteles si dezavantajele ei . E mai greoaie si in actiuni si in luarea deciziilor care de multe ori sunt un amestec intre interesele indivizilor. Un asa zis comun acord care e o ciorba de idei . Banuiesc ca pana la urma fiecare gasim un echilibru intre mai individuali sau mai in echipa insa un lucru e clar . Nu avem cum sa ne asumam in totalitate niciuna din variante. In cazul nostru e inevitabila si colaborarea , fie ra cat de mica . Important e cu cine ne asociem .cat de selectivi suntem si cat ne permite situatia sa fim selectivi.
Bineinteles ca inteleg ce vreau si mai ales ce pot !
Sa ai o zi frumoasa !
happy
matrimoniale - membru fara poza

Papadie62

  • Publicat Acum peste 2 luni
@atipic, daca nu scrii si cu creta pe gard, nu e redevenirea completa

Hm, prietenia...
Scriam zilele trecute pe un blog ca notiunea de "prieten" intr-o lista din virtual, pune mult la indoiala sensul cuvantului.
Ceea ce este mai grav insa, este faptul ca nici in real multi nu cunosc sensul acestei notiuni. Si da, sustin ca prieteniile se mentin prin comunicare tocmai pt a nu avea niciodata acel sentiment de vinovatie pt perioada de "tacere". Cu toate acestea, sunt de parere, ca adevaratii prieteni sunt cei cu care te intalnesti rar (si atunci ai ce povesti), care sunt la distanta, cu care nu-ti bati usa toata ziua, cei care nu-ti stiu toate amanuntele vietii decat daca simti nevoia sa le impartasesti tu, care te iubesc si atunci cand te palm-uiesc pentru binele tau nu al lor, si da, cei care nu-ti intorc spatele la greu si-ti sunt alaturi fara sa-i chemi, pentru ca le pasa...
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Andromeda...păcat că ne desparte atăta distanță !! sad...te-aș fi scos la o cafea !!...să încerc să te "descopăr" !!winkingrose
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
1.Noi , chiar că o să înțelegem ceea ce vrem !!loser
2. Andromeda...ești prea isteață pentru o blondă !!...ești vopsită , cumva !???....adică sub acoperire !?? olling on the floor