Regulament
Bloguri

STOP PLAGIATORILOR!!

După ce, în urma cu cca. o lună, administratorul site-ului, la solicitarea mea şi a altor utilizatori, a luat poziţie împotriva plagiatorilor care, fără ruşine, copiază de pe alte site-uri abordări la diferite teme, o vreme, cei certaţi cu bunul simţ s-au potolit!
Acum revin!
Un exemplu, neîntrecutul patricius care, în ultimul lui blog, Matrioşka, postează, conţinuturi pe care le întâlniţi la linkul: http://reteaualiterara.ning.com/profiles … io-ka
I-am atras atentia acestui personaj, la un alt blog al lui, că plagiază! Răspunsul n-a fost pentru mine o noutate. Mi-a blocat accesul la "creaţiile" lui.
Este, din nou, momentul ca aceste personaje să fie atenţionate!
Îi rog pe utilizatorii oneşti să ia poziţie!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Al3ssa, eu mi-am luat zambile si narcise vesele si parfumate; troneaza pe birou in ghiveciul lor si-mi umplu casa de parfum de primavara. Cand imi poposeste privirea pe ele zambesc fara sa vreau si uit si de vremea zgribulita si de orice ofuri ma mai incearca. Fa ca mine, nu vine primavara - las' ca o aduc eu happy
poza Grunwald

Grunwald

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dragi bloggeri, inainte de a posta ceva pe un site care nu va apartine de drept, sunteti simpli utilizatori ai unui serviciu cu drepturi si obligatii, cititi cate ceva despre legi internet, copyright, drepturi de autor. Nu omiteti si TOS-ul pagiinii web la creeare cont. Cine plateste daca cineva da in judecata proprietarul matrimoniale.ro (deci nu site-ul in sine!!!) pentru ca un material, text, fotografie, videoclip etc a fost postat aici fara consimtamantul autorului, fara sursa, fara...??? Ca va place, ca nu va place, ce zic unii-altii comentati la subiect va rog! Plangerile, normal ca la admin se fac, ca intotdeauna, nu? PS: Cred ca va "certati" pe seama blogului din... prea multa dragoste.
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
sunt atat de plictisit viorela.... ai dreptate, ce nu inteleg este dorinta ta evidenta de a convinge ca cei care fura incercand sa isi asume eventualele "castiguri" pe spatele altora ce "muncesc" este normal
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
viorela, esti atat de criptica, bravo, ai citat de undeva fraza? happy
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
upsss, m-ai prins chiar asa am facut, am gresit??? nu cred, dupa ce ai postat este ciudat cat de importanta este opinia mea in legatura cu tine..oare de ce ?
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Viorela nu cred ca am nevoie de spectacol ca tine, eu imi expun o opinie pe care pot sa o sustin, ce face lume lume este treaba lui, daca tu nu intelegi nimic este problema ta, dar poate incerci, sa sti ca nu este chiar atat de greu cum pare, iar locul si momentul in care trebuie sau trebuia sa pun punct este doar alegerea mea ...ce nu inteleg este de unde pana unde aerul asta martial la tine, se pare ca nu am fost pe aici de mult si ne-am uitat gradele olling on the floor
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Lume-lume, las-o balta, ai facut atata tam-tam legat de Golden atunci, cand nu a facut decat sa impartaseasca cu noi un experiment haios. Ce naiba, trebuia sa-i faca rezumat? Nici nu stii ce e ala plagiat. Te bati cu pumnii in piept ca aparator al adevarului, dar plutesti pe o pluta gaunoasa.
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Oameni buni, ce nu intelegeti este ca daca un om este prins cu fofarlica are doua variante, recunoaste si ...sau se lupta cu toata lumea sustinand cu argumente absurde ce denota infantilism si o parere muuult prea buna despre sine moment in care intelegand calitatea de mahala gen podul calicilor trebuie sa lasi persoana in pace dar sa o ...ocolesti happy simplu
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
buna sa va fie seara, citesc si ma crucesc, traim in anii 20..Hitler a reanviat..se amesteca definitiile intre ele? una este sa plagiezi, alta este sa folosesti o sursa de informare citata, se pare ca aici a devenit lumea mai catolica decat" papa" ....viorela este intradevar o plagiatoare, dar asta nu are relevanta, am observat ca a fost sters blogul unei persoane care a folosit informatii pentru care a aratat sursa pe motiv de plagiat, cred ca orice dus la extrem devine nociv..inclusiv cruciada asta fara rost, una este sa iei pozitie impotriva unui fenomen si alta este sa "ucizi" tot in numele dreptatii si puritatii "rasiale" puneti frau mai oameni buni la extremism, si la acuzatii.
matrimoniale - membru fara poza

Lume_lume

  • Publicat Acum peste 2 luni
Golden callousness, nu te impiedica nimeni sa-ti indrepti purtarea. Ai un exemplu de conduita si de buna practica (ii face cinste) la ultimul blog al dnei ElenaVio.
Nu-mi place sa fiu mintit; nu am intrat pe acest site sa vad furaciunile prin care tu si alte personaje asemanatoare tie, va umflati penele aratandu-ne ceea ce nu sunteti.
Nu e vorba de a fi justitiarul cuiva ci de a proteja acest site care, intr-o abordare complexa, faciliteaza cunosterea intre oameni. A construi si a dministra un asfel de site nu este o munca usoara; a posta pe el hotomanii, minciuni este o jignire adusa persoanelor care ti-au oferit, gratuit, posibilitatea de a te exprima.
Fapt care trebuie apreciat si de tine, daca mai cunosti valoarea numita respect.