Regulament
Bloguri

Despre plagiatori

Asteptam ca pe acest site, poate cel mai bun site de socializare din tara, sa vad prezentate opinii/abordari/experiente personale ale autorilor de blog. Din nefericire, in ultimele doua ale lui valentin_32 si ultimul al lui goldengirl, se plagiaza fara rusine (indemn cititorii sa ia din textele blogurilor cateva randuri si sa utilizeze motorul de cautare google pentru identificarea paginii web de unde au plagiat. "Autorii" puteau face macar o simpla referire la sursa bibliografica.
Mai mult, dupa ce am intervenit pe "blogurile" lui valentin_32 cu precizarea faptului ca acesta plagiaza , personajul mi-a sters comentariile. Si, pot sa probez, acesta mi-a trimis un mesaj, probabil de avertisment, dar in care se vede ca are probleme cu limba romana.
Apreciez interventia lui danyelp la blogul lui goldengirl, "Despre educatie". Desi, doar conducator auto profesionist, cu mult bun simt, danyel a facut o trimitere la ceea ce inseamna omul cu principii, omul onest care stie sa nu se faca destept cu munca altora.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii