poza membru
Regulament
Bloguri

dilema

este intradevar acest site un site de matrimoniale????crede cineva sincer ca aici isi va gasi ...marea dragoste???
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Grunwald

Grunwald

  • Publicat Acum peste 2 luni
Toti cei care cred c-au gresit cand s-au inregistrat pe matrimoniale.ro si nu le convine regimul de pe site, pot face o cerere catre administrator pentru stergere cont, spatiul pe care-l ocupa site-ul pe web costa destul de mult si se pune pret pe calitate si nu cantitate utilizatori. Plangerile ca de obicei la admin site.
matrimoniale - membru fara poza

Cristian1980

  • Publicat Acum peste 2 luni
nu cred in nici o iubire. totul se rezuma la o pulsiune sexuala care la unii oameni e sublimata in frumos, in iubire, arta etc iar la altii nu, e mai bruta, mai spre "carnal". fara mecanismul asta nimeni nu era aici. cu oricine ai fi impreuna tot singur esti la nivel psi asa ca n-are rost sa mai continui. povestile cu dragoste neconditionata si alte cele vin din alte mecanisme mult mai fine, pe care nu vreau sa le dezvolt aici.
singura iubire pura care ar exista la nivel ipotetic ar fi cea de tip crestinesc ca sa i zic asa, neconditionata . in rest povestile astea de tip "occidental" bazate pe cere-oferta sunt alta poveste, si anume povestea in care traim 99 la suta din noi.
poza memphis77

memphis77

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cred ca da -doar sa intilnesti persoana serioasa si compatibila tie. Daca esti neserios atunci poti sterge acesr site .
poza MACHA

MACHA

  • Publicat Acum peste 2 luni
ups....merci dord...tutun am din plin , disperata nu sint, doar ca nu prea vad rostul....eu cred ca e mai mult un site de socializare , e buna si treaba asta , mai ales pt cei ca mine , care sint departe de tara si vor sa vb , sa discute ...dar intradevar cred ca printre acesti nebuni , sint si oameni buni...
poza Antonius

Antonius

  • Publicat Acum peste 2 luni
NU !!!
poza MACHA

MACHA

  • Publicat Acum peste 2 luni
ms...am fluturat steagul alb...