poza membru
Regulament
Bloguri

"M-am" ras cu lacrimi

"sunt o femeie modesta simpla si mama devotata,cam atata nu stiu ce sa mai spun,caut acul in carul cu fan.deci caut o persoana sa iubeasca copii sa fie om de casa linistit la locul lui serios si de treaba,nu caut relatii de durata sau la distanta nu cred in asa ceva,va doresc succes tuturor.daca stiam ca sunt atatea jeguri de animale specimene de barbati aici nu facem cont aici deloc hoooooooouuuuuuu rusine sa va fie obsedatilor de amatori pe web care o frecati la rece panaramelor ce sunteti,daca asi avea o forta va spanzuram si ucide de mult animale ca voii jegoase sa scap lume de diabolici ca voii rusineeeeeeee."

Catre toate specimenele : rusinica... mica-mica...
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza VladAndrei

VladAndrei

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pai da, stimate high_fidelity... daca asa vrea muschii ei aia mari, te poti pune? Acum stau si ma gandesc, sa-ti vorbesc de captatio benevolensis? Sau sa alunec din nou spre agramaticalitate facandu-ti degetele sa se miste din nou infrigurate pe tastatura sa ma tragi de atentie? Stii ce... mai bine las-o asa cum a cazut.
poza VladAndrei

VladAndrei

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, e de pe aici. Dar sa-i respectam dreptul de a scrie orice vrea muschii ei. Ca pe tastatura n-o doare.

In alta ordine de idei, salutari stimabilelor si stimabililor
poza VladAndrei

VladAndrei

  • Publicat Acum peste 2 luni
Descrierea apartine unei femei modeste simple, asa cum se autointituleaza. Mai multe nu stiu...
poza VladAndrei

VladAndrei

  • Publicat Acum peste 2 luni
Asta cu berea la terasa chiar e buna. AMR 12. Cat despre ziua minunata, te cred pe cuvant. Dar stii tu, spunea cineva candva : " ridendo castigant mores"...