Regulament
Bloguri

O DOAMNĂ NEMULȚUMITĂ!

Din jurnalul unei femei nemultumite:
Azi mi-am concediat asistentul (secretarul). De ce am făcut-o? ....
Era ziua mea. Împlineam 47 de ani şi, să zicem, nu mă simţeam chiar aşa de bine. ...
În acea dimineaţă, când m-am trezit, am mers la bucătărie să beau o cafea, aşteptându-mă ca soţul meu să îmi spună: "La mulţi ani,iubito!"... Dar nu mi-a zis nici măcar bună ziua... (ce dobitoc).
Mi-am zis: "Na, ăsta-i bărbatul pe care-l merit..."

Mă gândeam: "Copiii sigur îşi vor aminti", dar când au coborât la micul dejun, nici unul nu a zis nimic.
Aşa că, am ieşit din casă destul de supărată, dar m-am simţit un pic mai bine când am intrat în birou şi asistentul meu mi-a zis: "Bună ziua, şefa. La mulţi ani!"
În sfârşit ! Cineva şi-a adus aminte...
Am lucrat până pe la ora două, când asistentul meu a intrat la mine în birou spunându-mi: "Ştii, şefa, e o zi superbă, şi cum e ziua ta, am putea merge să mâncăm împreună... doar tu şi eu..." Am acceptat şi am mers într-un loc destul de intim. Ne-am simţit foarte bine, am râs,ne-am amuzat copios şi când să ne-ntoarcem, propuse: "Cum ne-am simţit atât de bine azi, mai bine nu mai mergem la birou. Hai mai bine la mine în apartament.. să bem ceva" "Bine!", am zis... şi am mers la el
acasă. În timp ce serveam un Martini, îmi spuse: "Dacă nu te deranjează, o să merg până în cameră la mine să mă îmbrac mai comod..."
"Bine, cum doreşti", i-am spus.
După aproximativ 5 minute, ieşi din cameră cu un tort imens, cu 47 de lumânărele, urmat de soţul, fiii, prietenii mei, şi toţi colegii de la birou, cântându-mi: "Mulţi ani trăiască... mulţi ani trăiască..."
Şi acolo eram eu: goală, fără sutien, fara chiloţei, întinsă pe canapeaua din sufragerie, aşteptându-l pe dobitocul asta !

Ş-atunci l-am concediat. Aşa ceva nu se face!!!.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza Nephelim

Nephelim

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu pentru voi am scris, ci pentru persoane care o sa inceapa sa preamarasca noblteea persoanei si ticalosia femeii...cu litere mancate, daca ma intelegeti happy
poza Nephelim

Nephelim

  • Publicat Acum peste 2 luni
De fapt baiatu avea prezervativul in masina si iesea sa il aduca big grin
poza Nephelim

Nephelim

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am mai cujetata, daca nu punea lumanarile nu era o problema clar, poate s-a varsat paharul pe rochie, si a trebuit sa se dezbrace sa curete pata, nu?
poza Nephelim

Nephelim

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cred ca a deranjat-o cele 47 de lumanari, nesimtitii, auzi sa puna toate lumanarile pe tort pporcii astia de barbati in frunte cu secretarul big grin