Regulament
Bloguri

Persoana perfecta!

Din cate am vazut cam toata lumea cauta persoana "perfecta", si pun intre ghilimele, deoarece definitia acestei perfectiuni este de cele mai multe ori superficiala, si plina de fantezii, care au putine in comun cu realitatea. Dar sa presupunem ca acea persoana perfecta exista, atunci ar trebui sa se nasca intrebarea: de ce crezi ca are acea persoana nevoie de tine? E perfecta pana la urma, si prin definitie nu are nevoie de nimeni, iar in acest caz vei fi in cel mai bun caz un obiect de utilizat.

Dar sa daca tot suntem la capitolul fantezii, sa presupunem ca acea persoana perfecta, nu e chiar perfecta si te iubeste, deoarece a gresi e uman pana la urma. Ce se va intampla atunci? Te vei simti inutil/a, te vei simti inferior/a, vei simti ca nu ai nici o utilitate in respectiva relatie, iti vei varsa toate frustrarile pe respectiva persoana, o vei invinovati cand iti spune: "te iubesc", o vei acuza de orice lucru frumos pe care il face, o vei banui de orice, iar in final relatia se va destrama si vei spune ca toti barbati sunt porci, sau ca toate femeile sunt curve, dupa caz. Asta cand totul se putea evita cautand umanitate in ceilalti, in loc sa cautam o "perfectiune" superficiala. Dar, totusi, suntem oameni.....
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ingerasi, sufletul omului? Cui ii pasa de asta? (http://thenerdfilter.com/wp-content/uplo … c.jpg). Traim intr-o lume rapida, in care nu mai ne complicam cu suflet si alte alea.
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
@cumva, si de aia cautarea persoanei perfecte e o aberatie, deoarece noi oamenii avem dorinta asta nebuna de a ne certa, de a cauta nefericirea. Cum zicea si in Matrix, si cred ca e singura chestie care mi-a placut in filmul ala, oamenii nu pot suporta sa traiasca intr-o lume perfecta, nu suporta sa fie fericiti.
matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tre sa te si poti certa din cand in cand, altfel unde-s sarea si piperul ?
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ema, credeam ca tu deja ai gasit imperfectul happy