Regulament
Bloguri

Doar imaginea conteaza

Chiar daca titlul urmatorului video nu e in intregime corect, el contine un mare adevar:
http://youtube.com/watch?v=hbeEuYAZFL4
Fetele nu sunt nesimtite, sunt doar fete, oameni pana la urma. Traim intr-o societate in care doar imaginea conteaza. Daca nu ai imaginea de barbat fatal, si nu ai o incredere in tine imensa, vei fi considerat ciudat sau violator (da, am patit si eu asta). Adica il avem pe primul tip, imbracat normal, inaltime medie, si o intreaba (atentie! intreaba) daca vrea ceva de baut.
Apoi il avem pe al doilea, inalt, pantaloni de stofa, camasa, sacou, freza bine facuta, si care direct ofera de baut, fara sa intrebe. Omul ia ce i se cuvine. Ce spune mai departe, si faptul ca se deduce ca ar putea fi un violator, sau un nesimtit, sau un pervers, nu conteaza. Conteaza cum spune. Adica imaginea. Doar atat.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
Brrr, nu-mi place deloc al doilea. Dar deh, exista mereu tentatia asta a necunoscutului, a aventurii...
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pana la urma asta e testul suprem de adaptabilitate, sa te transformi in ceea ce urasti cel mai mult. Si cum conditiile actuale o impun... Adica de la un barbat de peste 30 de ani este de asteptat sa se comporte superficial, ca altfel nu este barbat.
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nici mie nu prea imi place superficialitatea, dar se pare ca trebuie sa o adopt. Ca nu o sa am nici un respect pt. persoana care pica la superficialitate, aia e partea a doua.
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ema poate fi si superficialitate. Dar pana la urma si asta e normala. Creierul nostru emotional e inca la nivelul reptilelor, si aceasta parte preia controlul in astfel de situatii. Degeaba a evoluat societatea, daca noi nu am evoluat. Si in societatea actuala e mult mai usor sa mimezi ca esti altceva. In final nu conteaza cine sau ce esti, ci conteaza ce cred ceilalti ca esti.