Regulament
Bloguri

Despre furnici

Vreau sa incep sa discut despre furnici. Pare ciudat. Dar furnicile sunt niste animale extraordinare. Se aduna tot musuroiul, toate individualitatile si lucreaza pentru binele comunitatii ca un organism viu. La furnici putem observa ca intr-adear intregul este mai mare decat suma partilor. Daca luam fiecare furnica in parte, nu ar putea realiza nici 10% din cate realizeaza conlucrand. Da, furnicile sunt intr-adevar extraordinare.
Dar sa ne intoarcem la oameni. Daca furnicile sunt capabile sa conlucreze cu sutele, la oameni nu sunt in stare sa realizeze aceasta structura in care intregul sa fie mai mare decat suma partilor nici macar 2. Da, doi oameni, care teoretic se iubesc nu reusesc sa realizeze acest lucru. La oameni relatiile sunt doar de dominare, cineva trebuie sa domine, altfel relatia se destrama (mai ales cand cel care domina nu vrea asta).
Si mi-am dat seama acum, cu indrumare intr-adevar, ca ceea ce am cautat o viata, adica o relatie in care intregul sa fie mai mare decat suma partilor e imposibila. Ba mai mult e absurda, din moment ce eu eram singurul nebun care visa cu adevarat la asta, in timp ce restul nu vroia decat o satisfacere a ego-ului.
Poate par pesimist, dar pot sa spun ca e o lume trista daca suntem inferiori furnicilor....
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
@youaremyangel43, ai fi surprins sa afli ca dragostea si relatiile intre umane tot de instinct tin. Nu tin de ratiune, sau de altceva, doar instinct pur. Doar ca instinctele noastre au ramas la stadiul de acum 10.000 de ani, nu mai sunt valide in societatea de astazi, si poate de aceea daca gasesti o relatie cu adevarat fericita dintr-o suta e mare minune
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cybele, si oamenii nu sunt specializati? Barbat si femeie: fiecare cu talentele sale, cu placerile sale, cu neplaceriile sale. Dar da, o chestie functionala in ziua de azi e plictisitoare. Adevarul e ca monogamia e depasita. Ar trebui sa cautam relatii de-o noapte cu totii, deoarece daca femeia tot e "emancipata" poate sa se descurce singura cu copiii.
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu iei in considerare partea de "robot" a furnicii: teribil de specializate, nu isi parasesc castele pentru a face altceva, numai unele femele se imperecheaza iar masculii au doar acest rol, apoi mor. E ceva functional si eficient, dar plictisitor happy