Regulament
Bloguri

Sondaj: Ce numar conteaza!

Ca m-a "stimulat" IoanaDaria, sunt foarte curios sa fac un mic sondaj, vis-a-vis de numarul de parteneri.
Asa, ca pentru baieti: De la ce numar de parteneri in sus considerati o fata lipsita de interes si posibil de neincredere?
Pentru fete, avand in vedere ca lucrurile functioneaza un pic invers: Care este numarul minim de partenere pe care un barbat trebuie sa il fi avut ca sa fie considerat atractiv si de incredere de catre voi?

Si o sa raspund eu, si pot sa spun de la 10 in sus, sau unul pe an, deja incepe sa mi se para suspect.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Houdini

  • Publicat Acum peste 2 luni
ictin...numarul real pe care partenera i-a testat inainte oricum nu-l vei cunoaste.Daca ai destula experienta iti vei da seama dupa schimbarile fiziologice si poti in mare sa aproximezi dar cam atat.Si oricum depinde...lipsita de interes in ce sens...ca ptr un weekend chiar nu ma intereseaza cati au fost.Conteaza mult si varsta partenerei.Nu poti sa spui ca o femeie de 40 de ani are cam acelasi numar de parteneri cu una de 20.Vorbind strict de o tipa de 20-20+ ani...si numai in cazul unei relatii serioase cred ca ce trece de 3 e deja mult
poza Nicolett

Nicolett

  • Publicat Acum peste 2 luni
Daca vorbim ipotetic...si nu din experienta proprie...atunci e simplu sa dam un raspuns....nu exista un numar limitat de parteneri...happy Daca ma intrebi personal de la cati in sus...inca nu stiu...cand ma voi opri din numarat iti voi da raspunsul corect happy))
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Inca odata, sondajul nu e despre cati/cate ati avut, ci de la cate/cati conteaza. Ok, stiu ca toate spun al doilea sau al treilea, sau ca barbati zic a cincea, sau a zecea, eu am intrebat de la cati/cate conteaza pt. voi. Orice alt comentariu, puteti sa il lasati pe celalalt blog, deoarece de acum incolo pe cele pe langa subiect le voi sterge.