Regulament
Bloguri
Tocmai s-a votat legea cu eutanasierea si ONG-ruile au inceput sa protesteze. Sa ne intelegem, iubesc animalele, uneori mai mult ca pe oameni. Dar in legea respectiva se spune ca un caine daca nu e adoptat 14 zile si nu e loc unde sa fie tinut va fi eutanasiat. Nu spune, cum afirma ONG-urile, ca va obliga la masacru in masa.
Romania are o problema cu maidanezii de ani de zile, si asta deoarece romanu' e iresponsabil din fire si ii place sa isi arunce cainii din batatura pe unde apuca, in loc sa isi castreze cateaua sau sa aiba grija de ei. Dar nimeni nu a impiedicat aceste ONG-uri, care exista de peste 15 ani, sa faca un lobby puternic pentru sterilizarea tuturor cainilor. Nimeni nu a impiedicat aceste ONG-uri sa isi foloseasca finantele si sa ceara donatii pt. a castra gratuit cainii oamenilor. Ce au facut insa foarte multe ONG-uri a fost sa ia bani de la stat pt. a castra cainii, sa le puna un cercel in ureche si sa ii arunce iar in strada nesterilizati. E o afacere banoasa, si pentru reprezentantii statului, si pentru patronii de ONG-uri.
Adevarul e ca pe nimeni nu interesa sa rezolve problema, din moment ce se scoteau bani buni din asta. Si acum aceleasi ONG-uri ies sa protesteze impotriva "masacrului in masa", cand iarasi, nimeni nu ii opreste sa construiasca din fondurile lor adaposturi pt. caini, deoarece legea permite asta. Singurul lucru pe care legea nu il permite, si mi se pare normal, e sa nu mai fie caini pe strada. Din punctul meu de vedere, acest lucru e un inceput, dar nu e suficient. Mai e nevoied e raspundere penala pentru cei care abandoneaza caini, si raspundere stapanului daca animalul a muscat pe cineva. Fara astea oricum, problema nu se rezolva. O sa avem iara pe diversi care or sa "adopte" cainii si ii arunca in curtea firmei, cainele iar o sa omoare pe cineva, si nimeni nu responsabil.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stiu Nathalya, animalele ne iubesc neconditionat. Si sunt si eu trist de ce le asteapta pe bietele animale, dar sincer nu stiu ce alta solutie ar putea fi adoptata, avand in vedere ce oameni populeaza aceasta tara. Bine, era propunerea lui Nicusor Dan de a se face tarcuri in jurul blocurilor, in care sa stea maidanezii, dar nimanui nu i-a pasat de ea, si sigur se va gasi cineva sa ii dea drumul bietului animal sa fie si el liber.
Eu nu spun ca e neaparat bine sa fie eutanasiati, eu spun in primul rand ca ONG-urile nu au dreptul sa protesteze impotriva acestei solutii, din moment ce ar fi putut rezolva problema, dar s-au multumit sa sifoneze niste bani.

Si poza nu e chiar originala, e de van Gogh big grin M-a impresionat cand am vazut-o anul trecut live winking
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nathalya, da le arunci un os si devi stapanul lor. Apoi trece altcineva pe acolo fara os, si cainele are tendinta de a isi apara stapanul, si daca omul ajunge la spital, cine raspunde?

In alta ordine de idei, e mai bine asa?
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Alegeri, e cam greu. Sunt zeci de mii de caini numai in Bucuresti, sa gasesti stapan pentru toti e aproape imposibil. Plus ca daca nu au gasit pana acum, e mai greu de acum incolo. Si eutanasieri oricum se vor face. Deci, ar fi bine sa fie supravegheate.

Fetelor, nu schimb poza. Mi s-a reprosat de foarte multe ori ca sunt prea bun, prea sincer, prea neporc si nu se poate indragosti omul de mine. Macar daca vad poza asta la profil, am un ideal spre care sa tind, deoarece nu am nimic la care sa mai sper in viata asta.
poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu ictin.. ONGurile acum sa se dea peste cap si in 14 zile sa gaseasca stapani ca sa nu se puna problema eutanasierii!!!
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
ictiiiiin, schimba pozaaaaaaaaaaaaaa.....trebuie sa protestam in piata universitatii pentru asta?
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
bine, o sa-i desenez atunci niste ochelari cu lentile roz...si pentru ca nu vrei sa stergi poza o sa-i desenez si doua fundite roz....ha
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Alegeri, eu daca as fi sef de ONG acum, prioritatea mea nr. 1 ar fi sa imi trimit reprezentanti sa supravegheze eutanasierile. Stim ca in multe cazuri se fac dupa ureche si cat mai "ieftin", ca om care iubesc animalele, mi-as dori ca aceste eutanasieri, care din nefericire sunt necesare, sa se desfasoare cat mai civilizat si fara suferinta pt. animale.
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Annemarrie, am suferit atat de mult in viata, chiar si acum de curand, incat nu imi mai doresc nimic altceva decat sa devin ceea ce reprezinta respectiva poza. Si cel mai mult ma doare ca ceea ce reprezinta aceea poza este mai apreciat decat orice altceva.
poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
ONGurile in loc sa protesteze mai bine s-ar apuca cu adevarat de munca: campanii de informare, de sustinere si de gasire de stapani adevarati si iubitori pentru animalutele alea. Si apoi verificare regulata a celor care au facut adoptii. De ajutor cu sfaturi, produse etc. Si autoritatile locale la fel. Situatia a ajuns in stadiul asta prin neimplicare. Minciuni si promisiuni au tot fost.
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
hai te rooooog, zau...happy