Regulament
Bloguri

O poveste de demult

Eram prin facultate, si in aceea vara m-am dus la mare cu niste prieteni. Unul dintre ei, mai menestrel, cu chitara dupa el, barbat inalt si cu aspect serios, fara sa fie o frumusete de barbat. Am stat cu cortul intr-un camping. Si in prima zi a intalnit-o pe ea. Era si ea studenta, si isi gasise chiar sa lucreze ca stundeta in cadrul facultatii si astfel se putea intretine singura si sa isi mai permita si diverse. Ea, care in 2 zile trebuia sa plece. Dar i-a cantat frumos la chitara, i-a spus vorbe frumoase, a facut-o sa se simta speciala si nu a mai plecat. A mai stat 2 sapt. cat am stat si noi.
El i-a scris niste poezii romantice, au privit impreuna rasaritul pe plaja, iar ea il sorbea din priviri si era vai de capul aluia care spunea ceva de rau despre el. Ce sa mai, iubirea perfecta!
Au trecut cele 2 sapt. si fiecare a trebuit sa se intoarca la casa lui. Dar nu au renuntat unul la altul. Vorbeau la telefon, el ii mai trimitea o poezie prin posta, ca asa e frumos, si ii spunea ca nu poate trai fara ea. In final ea a fost convinsa sa renunte la facultate si sa vina sa se mute cu el, si sa impartaseasca impreuna un viitor minunat.
Asa ca in toamna, a venit cu bagajele si s-a mutat cu el in garsoniera pe care el deja o inchiriase asteptand-o.
Da, povestea de dragoste perfecta! Doar o mica problema: dupa 3 luni el s-a plictisit de ea si trimis-o la ma-sa acasa, deoarece facultatea nu mai era si nici slujba calduta de acolo.....
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Giulia, am dubii ca daca ar fi fost mai in varsta lucrurile ar fi stat altfel winking
poza giulia_23

giulia_23

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pffff, sa-ti lasi studiile si sa pleci dupa un iubit care nu-ti garanteaza nimic e cea mai mare greseala a copiilor, nu stiu dar citeodata se implica parintii, aici chiar nu a avut cine sa o indrume?