Regulament
Bloguri
Cred ca frica e cea mai puternica emotie pe care o poate simti un om. Si acum poate va ganditi, pe buna dreptate, ce legatura e intre frica, flirt si dragoste. Dar de fapt frica e cea care genereaza acel sentiment "minunat" al iubirii. Vedem pentru prima oara persoana care ne place, si ne ducem sa o abordam, cu frica de necunoscut, aceea frica care genereaza fluturasii in stomac. Si pentru fete cred ca e acelasi lucru, cand vad pe cineva care le abordeaza e aceeasi teama de necunoscut. Si apoi incepe flirtul. Suntem atenti la ceea ce spunem, ne e frica de cum va reactiona, ne e frica ca va pleca, ca nu ii va place ceva din ce facem. Si astfel apar fluturasii in stomac, incet, incet si vor face galagie.
Dar daca cealalta persoana, chiar daca e tot ce ti-ai putea dori de la un partener, va spune ca ii place de tine si ti se va abandona total, toata magia va disparea. Frica dispare, si cu ea odata si fluturasii, iar singurul raspuns pe care vei putea sa i-l oferi e: "Nu simt pentru tine ceea ce ar trebui"
Ciudate creaturi mai suntem, cautam ceva toata viata si cand gasim, ii dam cu piciorul deoarece nu ne este suficienta frica ca am putea sa pierdem acel ceva.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pai nici nu ar fi careva in stare sa imi traiasca viata mea. S-ar trezi destul de repede dandu-se cu capul de toti peretii olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Roddolfo, eu nu am masina. E prea stresant sa conduc big grin. Si ca tine sunt si eu, nu caut cu disperare pe cineva pe aici, de asta nici nu vin cu prostii de genul: "Dragostea e eterna si nemuritoare". Asta pana-i moare la intrare olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Roddolfo, cred ca ala e momentul maxim pana la care dureaza dragostea. Pana atunci se mai poate bloca de chestii de genul: nu ai masina suficient de zbengoasa, sau nu e portofelul suficient de gros, sau cate si mai cate.... S sunt destule femei total nesatisfacute de partenerii lor, si inca stau cu ei din diverse motive.
matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emil, in fond dragostea dureaza maxim 3 ani winking Dupa 3 ani se lamuresc lucrurile si fiecare se simte confortabil, si atunci gata cu frica.