Regulament
Bloguri
Da, stiu era “fiecare om are dreptul sa fie fericit”, dar aici vorbim de realitate, nu de fantezii si basme, iar tendinta oamenilor catre nefericire este indubitabila. De aceea, eu cred cu tarie in dreptul oamenilor de a fi nefericiti. Din aceasta cauza asta a fost inventata si democratia: pentru a garanta dreptul oamenilor de a fi nefericiti.
Aceasta tendinta a oamenilor de a fi atrasi de nefericire, de situatiile neplacute ma fascineaza intr-un fel. Chiar si eu simt aceste tendinte, pana la urma sunt si eu om, cel putin partial, si mi se pare interesant efectul hipnotic prin care sunt atras de situatiile neplacute, la fel cum o musca e atrasa de becul de care daca se apropie moare. Oare musca stie ca daca se apropie de acea lumina moare, sau e la fel de “oarba” ca si oamenii? Si daca musca nu stie ca lumina o va omori, iar cineva va incerca sa o opreasca nu isi va folosi musca toate resursele pentru a atinge lumina si a distruge orice obstacol o opreste? Tot astfel si oamenii se indreapta catre nefericire, orbiti de o lumina temporara. A incerca sa ii opresti inseamna nebunie totala. De aceea respect dreptul semenilor mei la nefericire. Am incercat in trecut sa le neg dreptul la nefericire, dar a fost o greseala. Acum respect acest drept, oricat de dureros ar fi pentru mine stiind uneori ce urmeaza. Dar pana la urma, am si eu dreptul la nefericire.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

ictin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dleonard, dupa cateva comentarii care erau complet pe aratura fata de subiectului postului, vad ca in sfarsit cineva a inteles despre ce era vorba. Deci, stai linistit, pt. mine nu suna deloc e aberatie, cum ziceam, restul comentariilor sunt de fapt aberatii. Si fara sa iti dai seama, m-ai ajutat sa iau o decizie winking