Regulament
Bloguri

Familistul convins

Zilele astea m-a frapat o chestie pe care tot am auzit-o pe la stiri si anume ca Becali trebuie eliberat deoarece este, citez: "un familist convins". Nu vreau sa dezbat faptul ca individul e la parnaie, ci acest fapt, ca e considerat un familist convins. Acum sa stam sa ne gandim un pic cum stau faptele.
Omul a fwtwt tot ce a prins, s-a dus la curve in mod regulat, dar intotdeauna s-a intors la sotie. A inselat, a amenintat, a furat, dar tot ce a facut, a facut, dupa cum afirma, pentru binele familiei. Acum, cinstiti sa fim, familia sa a beneficiat de case frumoase, masini scumpe, probabil ca si copiii sai vor beneficia de o buna educatie, deoarece isi permite.
De asemenea, Becali se imbraca mereu numai cu haine de firma, conduce numai masini de lux, si are intotdeauna la gat un lant de aur cu o cruce mare, ceea ce dovedeste, daca mai era nevoie, adeziunea sa la dogma si morala crestina.
Acum, luand in considerare toate acestea, este oare Becali familistul convins? Fetelor, asta este pentru voi modelul sotului ideal? Nu sunt ironic, doar intreb, deoarece respunsul la aceste intrebari e foarte posibil sa fie in mod sincer DA!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii