Regulament
Bloguri

Vreo doi...

Am vreo cativa anisori de cand tot scotocesc pe ici, pe colo si caut, si tot caut,... mi-a spus mie cineva, cica ”ce-i al tau e pus de-o parte”. Il caut prin toate cotloane internetului, pe-afara, pe unde ma duc: Nu-i ...si pace buna!
Ba, de vreo cateva ori am crezut ca l-am gasit,...era pus de-o parte, dar nu era al meu. Unu era mut, altul pliurd, altul balcâz, ...pas, de te-ntelege cu ei. Oare de cate ori am voie sa testez pana-l gasesc pe-al meu?
Cica, eu as fi doar o jumatate si de-aia, pentru ca ma dezechilibrez cand merg pe drum, sar si eu intr-un picior si uneori ma incumet sa testesz jumatati care constat ca nu sunt ale mele. Deja mi s-a cam acrit,... corasonul nu mai vrea...a obosit...nimic nu-i mai place.
Nu am probat cine stie ce multe jumatati, dar tot cautand, incep sa imi fac griji ca se tot aduna la catastif, iar asta nu imi place.
Voi...desperechiatele...cum va impacati cu ideea de a aduna la colectie, ...vreo doi?
Cat despre barbati....eh...la ei, altfel sta treaba...in cazul lor e de-a dreptul mana cereasca sa-si umple condicuta...Da Doamne cat de multe!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
nu ai inteles, sa ma cautati, doar pe mine... tongue eu sunt arhetipul tongue
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dupa mine, arhetipul barbatului perfect....sincer, pur, devreme acasa, vesnic inamorat de femeie tongue
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
deci sanii de la aia din baywatch, picioarele lu Tanta de la alimentara, corpu lu brigite nielson, buzele lu angelica jolie, nasu lu Cleopatra regina, ochii oricarei Rachele, iar mintea...lasa ca bagam un program conceput special de barbati, sex, sex, sex, fotbal, papa la baiatu ...ei cam asa arata femeia visata de barbati , na tongue
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
"aceste cuvinte care ne doare" adica noi nu iubim??? eu iubesc fiecare liniuta trecuta in caiet, fiecare liniuta este trecuta cu fierul incins in sufletul meu, sufar dupa fiecare din ele etern, dar eu sunt intreg si nu testez jumatati, vedeti voi fetelor, noi probam multe, pana gasim, voi unu-doi si aveti pretentia sa gasiti din 7 miliarde perfectul, noi suntem intr-o cautare continua ce nu se opreste niciodata , nici cand gasim perfecta, daca exista una mai perfectatongue deci cum este mai ine? sa nu cauti si sa speri in a gasi, sau sa cauti sperand ca nu o sa gasesti big grin