poza andreeas22

andreeas22

Varsta:
42 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
londra,
Marea Britanie 
calm
poza elun782002

elun782002

Varsta:
45 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
krefeld,
Germania 
Incep asa timpul nu ne iarta asa ca prea multe de spus n-am, te las pe tine sa ma descoperi , pot sa-ti spun doar atat sunt o persoana sincera deschisa putin timida care mizeaza pe aceea zicala o <ce tie nu-ti place altua nu-i face>, sa mentionez sunt din braila momentan ma aflu in germania. Cine doreste ma poate gasi elun782002@yahoo.com id-ul de mess sau +49015163256643 numai comunicand ne vom descoperi. Tin sa mai adauga, ca, caut si fete pentru a lucra aici in germania contactati-ma pt detalii.
Ofer si rog seriozitate nu pierdeti timpul inutil pentru ca, costa banii asta este una iar a doua nu-l mai poti recupera niciodata asa ca tarieste prezentul ia din trecut amintirii frumoase pt suflet si solutioneaza viitorul pup si va astept cu drag in viata mea.
poza Jonny90

Jonny90

Varsta:
33 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
london,
Marea Britanie 
nu imi place sa ma descriu. va las pe voi sa ma descrieti.
poza sufletliber

sufletliber

Varsta:
44 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Timisoara,
Romania 
Bună, sunt Daniel, din Timișoara cu domiciliul în Austria. O persoana deschisa, prietenoasă, romantică și corectă... aşa mă descriu eu.Mi-ar face placere să cunosc persoane (femei) cu aceleași caracteristici ca și mine.Sper încă în căsnicie, familie, copii.Aștept sugestii noi despre viață în general.Pupici